- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
vincent4000
tag
Szerintetek egy tuningolt 3700+-ra elég egy Freezer 64 Pro?
-
Detonator
aktív tag
válasz vincent4000 #1259 üzenetére
Miért ne lenne elég? Hány fokos a procid? Feszt adsz neki?
Rise and shine, Mr. Freeman. Rise and shine.
-
HERR Z
veterán
válasz vincent4000 #1259 üzenetére
1.55V-1.6V-ig elég
magasabbra meg már hoszabb távon úgyis víz vagy TR XP90R kellene -
-
HERR Z
veterán
válasz vincent4000 #1265 üzenetére
1.6V-tal már a 3000 is meglehet ha E4-es procid van
-
Detonator
aktív tag
válasz vincent4000 #1262 üzenetére
Én nemrég vettem új hűtőt, egy tucat teszt szerint a legjobb hűtő a Freezer 64/Pro. Árban is nagyon jó. A proci csak a fesz. emeléstől melegszik jobban, a tuningolástól nem. Az AMD honlapján megnézheted mi a max., amit kibír a procid!
Rise and shine, Mr. Freeman. Rise and shine.
-
HERR Z
veterán
válasz vincent4000 #1268 üzenetére
aha...a felső sora a proci kódsorának BN-re kell hogy végződjön
minden más felejtős -
pyrex
csendes tag
Na szóval a proci, amit vettem, az egy 0549-es E4 steppinges 3700+
Én a CORUN nevű nagykernél vettem és szerintem megengedték VOLNA, hogy megnézzem (dobozos ugyan a proci, de pont a procinál átlátszó a doboz). De mivel fogalmam sem volt, hogy mit kell rajta nézni, hát én nem néztem meg. Szóval ez nagyon nagy mák.
Most is 11x255-ön megy - SuperPI 32B-os tesztje hiba nélkül futtott le 20 perc (!) alatt. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire tudom majd húzni és hogy a 2x1GB-os 500-as ram szab határt a tuningnak - lol ))) -
ngb
csendes tag
Gépem
Alaplap : MSI K8N Neo4 Series
Proci : AMD64 3000+
Ram : 2 X 256 MB
A biosban felhúztam az fsb -t 230-ra, és rendesen múködik, nem is melegszik túl, de ha 232 - re állítom, akkor már el sem indul, csak felpörögnek a ventik és a szokásos csipogás sincs. Miért lehet ez? -
pyrex
csendes tag
válasz nemtommi #1274 üzenetére
nem akarom visszaosztani, így megy szinkronban. Nekem ez fontosabb, mint a még jobb tuning. Amúgy valószínű, hogy 1,6V-on menne simán 3200MHz-en - majd 1-1,5 év mulva, amikor ez a proci már olyan szintű lesz, mint most mondjuk a 3200+ Barton, majd akkor eljáccogatom vele, egyelőre hagyom így szerintem
-
vincent4000
tag
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Erre tudtok valami okosat mondani?
[link]
Az alaplap Abit KN8 Ultra, 2db Hynix D43-as modul, 350-es Chieftec táp, 80-as SATA Seagate, Sapphire X300SE, Audigy 2 ZS, ASUS Wlan kártya."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
desolator
senior tag
Érezhető teljesítmény növekedés ha 64bites XP-t 64bites procival használunk, a sima 32bites xp-hez képest?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
pyrex
csendes tag
válasz vincent4000 #1278 üzenetére
47400+áfa és igen, nagykerben is adnak egy darabot. Amennyiben persze tudsz nagykerben vásárolni...
-
pyrex
csendes tag
válasz desolator #1280 üzenetére
Maga a Windows gyorsabb állítólag sokkal (én is most fogom próbálni), illetve azok a programok, amik támogatják, gyorsabbak, de eltérő, hogy mennyivel. Viszont sok minden nem megy 64bites XP alatt, szóval szerintem az ideális rendszer egy sima 32 és egy 64 bites WinXP.
-
hcs57
őstag
Adott egy AMD 64 3200+ E3 proci. Eléggé MB hiány van itt, s most egy Gigabyte GA-K8NF-9 -t kaptam.
Kérdés: érdemes ebbe a GA-K8NF-9-be belerakni a procit, vagy ne is próbáljam, és keressek valami mást.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
real_davidka
tag
Sziasztok.
Nem olvstam végig mind az 1200 hozzászólást, nézzétek el nekem légyszi...
Egy fontos kérdésem lenne. Max. 1 hónapon belül szeretnék venni egy A64-est, 3200+-ost és neten láttam egy hirdetést egy 3200+-os Venice magos BOX verziósról.
A kérdésem az lenne végül is, hogy melyik a jobb, a s754 vagy az s939. Később már nem fogok tudni venni s754-est, mert ahogy látom a piacot, inkább a 939-esek mennek...
A másik, hogyha bontatlan a cucc (merthogy dobozos), honnan tudom meg, hogy valóban Venice magos e (egyáltalán ez a jó fajta?)?
Most ennyi lenne.
Remélem nem vagyok túl zavaros, de nem találok erre infót sehol... -
HERR Z
veterán
válasz real_davidka #1285 üzenetére
s754 vs s939:
s939 azonos órajelen kb 3-4%-al jobb maxx....árba kicsit drágább de valjuk be ''kicsit'' jobb az alaplapválaszték alá...
amikor kapod a dobozos procit, akkor a proci egy átlátszó műanyag rész mögött van amiről lazán le tudod olvasni hogy mi a kódsora...bn/bi/bx végüeket keress de ha cg-re végződik az első sor azt is hozd el...az egy felezett x2 -
vincent4000
tag
Az E4-es 3700+ mivel jobb mint a többi?
-
HERR Z
veterán
válasz vincent4000 #1290 üzenetére
alapjába véve semmivel csak tuningba bír sokkal többet...ez lényegében az FX-ek magja
amúgy 3000 fölött már vízzel megy vagy mégkomolyabb hűtéssel szóval annyira nagyonnagy csodát ne várj-nem mintha kevés lenne- -
real_davidka
tag
Értem, köszi.
Most olvastam egy procihűtő tesztet, a CM Hyper 6+-osat. ez kb 10-12e ft. a dobozos 3200+ és a sima között kb ennyi a különbség... Gondolom érdemesebb akkor ezt a CM hűtőt választani... Vagy van valami előnye a BOX verziónak?
A kiskerekben meg tudom nézni, hogy milyen procit akarnak rámsózni?
[Szerkesztve] -
real_davidka
tag
ja és a nem dobozos procit csak úgy elém dobják, hogy neszefogdmeg... vagy ahhoz is van valami?
-
Peace
nagyúr
válasz real_davidka #1295 üzenetére
Vagy egy műanyag tálca vagy hozzágumiznak valami kis szivacsot.
[Szerkesztve] -
Peace
nagyúr
San Diego-s 3500+ ? ADA3500DAA4BN !!! Nofene! Biztos meglehet küldeni elég rendesen.
-
HERR Z
veterán
válasz real_davidka #1294 üzenetére
felesleges ekkora hűtő szerintem...egy artic freezer pro 5k és pár fokkal roszabb csak...hangja meg ugyanúúgy nincs
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- Intel Core i5 10th 10400f
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest