- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz LSL1337 #4995 üzenetére
szóval ha te újat vennél agp-s megoldást választanál????
Nem írtam ilyet, nyilván az is döntő lenne, hogy mennyi féle VGA-t lehet kapni éppen, meg még sok minden.
az agp-s alaplapokra készülő vga-k általában drágábbak alacsonyabb órajelüek és ki tudja még mi másban térnek el PCI-E-es testvéreiktől, nem tudom van-e pl 939--es vagy 775-ös foglalatú alaplapon agp... (lehet van nem tudom ilyen téren nem vagyok tájékozott)
Ez így van, de ennek semmi köze az AGP-hez, vagy a PCI-E-hez, mesterségesen próbálják a váltást kierőszakolni, ezért vannak lassabb AGP-s kártyák. 939-es van AGP-s, nekem is az van, 775-öst nem tudom, utána lehet nézni, de miért ne lenne?The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz LSL1337 #4998 üzenetére
Nem nagyon van mit kiszolgálni. Az VGA és az alaplap között a legnagyobb sávszélességet a textúrák adatainak áttöltése jelenti, de ez már a korai időkben is problémát okozott volna, ha sok képkockához az VGA által használt buszon töltötték volna át az adatokat, ugyanis mind a központi memória, mind a busz sebességge messze alulmúlta, már akkor is, a VGA kártyán lévő memória sebességét, holott annakidején pont ebből a célból hozták létre az AGP-t. Látható, már akkor is ''parasztvakítás'' folyt. Nem véltetlenül van egy mai VGA-n fél-1GB RAM, az összes textúra ott helyezkedik el, a buszon pedig csak a számolással kapcsolatos utasítások utaznak, ami lényegesen kevesebb sebességet igényel. Talán egyetlen dolog okozhat problémát AGP esetében, a megfelelő tápellátás, mint ahogy valaki írta is, az AGP-s kártyákon esetenként több tápcsatlakozó van, mint a PCI-E-s kártyákon.
The only real valuable thing is intuition.
-
drdani
csendes tag
sziasztok!
most vettem egy vadiuj 3200+-t.
tuningolni akarom. a memcsit levettem 333mhz-re, és a procit felhuztam(fsb emelgetéssel)
2400mhz-re. igy a cpu-z szerint 1.488 voltot vesz fel. mennyit adhatok neki maximum, hátha még kisajtolható belölre párszáz mhz?
(freezer64pro-val hütöm ugyhogy nincs a hömérsékletével baj)
elöre is köszönöm a segítségeteket!Lord forgive me the Henessey got me not knowin how to act, I'm fallin and i cant turn back...
-
drdani
csendes tag
hyper transportra gondolsz? ok.
amugy nekem nem kell überbrutál tuning hogy egy évig birja a procim. csak egy jó eredményt amit ki lehet a veniceböl és a jó hűtőmből hozni.
szoval akkor menynire rakjam a feszt hoyg hosszutávan ne ártsak, de azé jobban birja atuningot?Lord forgive me the Henessey got me not knowin how to act, I'm fallin and i cant turn back...
-
-
SIKIRIKI
tag
hali egy 3700+ sandiego-bol mit lehet kihozni tuningba egy Gigabyte K8NS Ultra 939 limited edition lapal valaki vágja
Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
drdani
csendes tag
na most ugy vagyunk, hogy 3200+ os procimat 2600mhz-n járatom, és az evereszt 4100+-nak ismeri fel!
1.550V-ot kap, ez a max., 4szeres a ht.
na még megpróbálom feljebbtornászni!!
addig is ha valami help az eszetekbe jut, osszátok meg velem plzz! hálám örökre üldöni fog!Lord forgive me the Henessey got me not knowin how to act, I'm fallin and i cant turn back...
-
Ultram3jor
senior tag
Valaki nyissa meg az ujat, mert én nem merem
Üdv, Dávid
-
Ultram3jor
senior tag
-
drdani
csendes tag
2700mhz-n stabil! még megyek följebb!!!
Lord forgive me the Henessey got me not knowin how to act, I'm fallin and i cant turn back...
-
drdani
csendes tag
2753mhz-n megy. asszem feljebb nem megyek. 1.6voltot kap a kicsike.
a kingmax superram 400mhz-s ddr1 ramom 460mhz-n megy igy is.
na most nyomok egy 3dmark05-öt.
amugy ez a 2753 ez jó eredmény? tudtok valahol egy toplistát?Lord forgive me the Henessey got me not knowin how to act, I'm fallin and i cant turn back...
-
Pipó
őstag
Ma vettem egy 3500+ procit. Még nem tudom beszerelni, de szeretném tudni, hogy az alábbi kódból az utolsó 3 betű mit takarhat. ADA3500DAA4BP LBBLE 0516MPM
A külföldi fórumokon is nézelődtem, de nem jöttem rá. Nem igazán jellemző, hogy csak 3 betű van a végén. Függ-e a tuning ettől az utolsó betűktől?"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Peace
nagyúr
Igen. Ott is 5.1 van. Most már nagyon elegem van belőle! Már feltudtam ismertetni 4 hangszórósnak, de 5.1 nem megy. Mindent pontosan oda dugtam, ahova lap manual szerint mennie kell. Geniusommal nem lehet gond, mert előző géppel ment frankón. Igaz abba Live Digitál működött. De akkor is felkéne ismernie az alaplapinak, nem??? Mit csinálok rosszul? Alaplapon leht valami jumper erre? Én nem találok hivatkozást erre a füzetben.
-
SIKIRIKI
tag
hali egy 3700+ sandiego-bol mit lehet kihozni tuningba egy Gigabyte K8NS Ultra 939 limited edition lapal valaki vágja
Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
Peace
nagyúr
Nos a mai nap folyamán összeállt végre a gépem! Csakhogy egy pöttyet éérdekes dolgokat művel! 20-25-ször megy végig win bootnál a csík. 3dmark eredmények régi gépen azonnal felugrottak a tesztek után, most eltellik 20-30mp is, mire kiírja. Játék install után is megáll 1-2 percet gondolkodni, mielőtt befejezné a telepítést. Ezek mitől lehetnek??? Az ember azt várná, hogy gyorsabb lesz ez a táp konfig, mint régi gépe, erre ilyen gondokkal találom szembe magamat. Kérlek segítsetek megoldani ezeket a problémákat! THX!
-
Eagl3
veterán
passz. Sok minden lehet a háttérben. Hálózat, lehet egyik hardver valamennyire üti a másikat... foggalmam sincs. Nekemis voltak hasonló dolgok, de már sikerült ráéreznem a configra. Tesztekben gondolom reális pontokat kapsz... Biztos win reinstall is most volt a gépeden, annak is kell egy idő mire újra beáll. Nálam úgy szokott lenni, hogy újrahúzom wint, utánna f@szán gyors meg minden. Elkezdem felpakolni drivereket, progikat és belassul. De később már teljesen normálisan megy.
-
mad1
veterán
hi
3700 san diegot meddig lehet rangatni?
mert nekem 2800mhz 20 fok
lehet ezt tovabb is?vagy az nem a homerseklettol fugg?
pls helpNe szemetelj ! = Steam
-
Peace
nagyúr
Mondjuk teszteknél sem stimmel valami, mert 05-ös markban 5860-at kapott. Ha jól tudom olyan 7000 körül illene teljesítenie. 06-ban vszont 3400-at produkált, ami teljesen normálisnak mondható. Szóval nem vágom mi van jelenleg szegénnyel. Win reinstall volt természetesen. Legújabb nforce 4 és ForceWare driverek vannak a gépen. Valahogy megkéne oldanom ezt a dolgot.
A másik gondom, hogy nem megy a tunning sem. CnQ kilőve, HT 3*-osra rakva, ramok visszaosztva 333-ra, és nem akarja vinni a 11*255(FX-57)-öt. Adogattam neki +feszt is, de a 3. cmos reset után meguntam, és abbahagytam. Mit csinálok rosszul? Mennyi feszt kéne adni neki? Ramnak is adjak 2,7-et esetleg? Vagy mi lehet a probléma? El vagyok szontyolódva. -
bozont
veterán
Én azt a 20fokot keveslem,persze ha ezt terhelés alatt nézted mert akkor sztem alámér a lapod.Azt h meddig lehet rángatni azt senki sem tudja megmondani,neked kell kitapasztalni,de sztem már közel járhatsz a végéhez 3GHz fölé léggel asszem már nem nagyon lehet menni,de azér várd meg a nálam okosabbak véleményét is.
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
mikor jön a new topik?
nyissam?
nyitom szívesen megoltdom
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
akkor megnyissam vagy ne?
már 5K +hsz mit mondtok?
P. S. akkor nyithatom?
[Szerkesztve] -
Ultram3jor
senior tag
Emberek! Itt folytatódik.... Immáron a 9edik!
[link]Üdv, Dávid
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest