- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
hcs57
őstag
Az ABIT AT8 -as MB-ját használja valaki? Mi a tapasztalat? Össze lehet hasonlítani az AN8 Ultrával?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
Adott egy AMD 64 3200+ E3 proci. Eléggé MB hiány van itt, s most egy Gigabyte GA-K8NF-9 -t kaptam.
Kérdés: érdemes ebbe a GA-K8NF-9-be belerakni a procit, vagy ne is próbáljam, és keressek valami mást.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
A sztori a következő:
lecseréltem a régi AMD-s cuccomat egy dobozos Athlon 64 3200+ procis konfigra.
Eddig semmi gond, de a proci előbb egy Gigabyte GA K8NF-9 -ben volt, ahol a hőfok hihetetlenül alacsony volt.
Az alaplapban nem tudtam húzni a procit, ezért cseréltem alaplapot. A következő lap szintén Gigabyte volt (GA K8NF Pro SLI). Na ez sem jött be, itt Újraindulások voltak, de lehet én bénáztam a driverekkel.
Aztán jött a mostani ASUS A8N-E alaplap, ami eddig nagyon bejött.
Most jön a gond, a poci nagyon melegszik, pedig nincs húzva, a gyári hűtő van rajta (fehér pasztával kenve), nincs fenn a gép oldala és 21 fok van a lakásban. Ha elindítom a 3Dmark 03-t akkor a hőfok eléri a 70 fokot, és a gép kikapcsol.
Mi lehet az oka?
A hütő egy hetes, igaz többször le lett véve, de szépen újra pasztázva raktam vissza. A gép nincs húzva. a proci terheltség most is minimális, mégis 57-59 fok a hőmérséklet.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz tibikbk #2409 üzenetére
A fanspeed nincs használva, a hűtő fordulata 3300. A proci lassan melegszik ennyire fel. ha nincs rendesen rajta, akkor hamarabb felmenne a hőfok.. Már újra kentem, de ugyanaz a helyzet. Kétszer nem tudom a gyári hűtőt rosszul felrakni.
[Szerkesztve]Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
-
hcs57
őstag
válasz tibikbk #2418 üzenetére
Először lehelet vékonyan kentem, egy gyufafejnyit tettem rá. Másodára egy kicsit többet tettem, de nem vastagon ugyanis a hűtő alja nem polirozott..
[Szerkesztve]Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz tibikbk #2430 üzenetére
A gyári hűtő elsőre be volt pasztázva valami szürke anyaggal, de többször cseréltem már a proci alatt a MB-t, ezért újra kellett pasztázni.
Van valami ezüst tartalmű pasztám is, ami már több (kb 5 éves) éve nem használtam.
-
hcs57
őstag
válasz Leslie_K. #2472 üzenetére
A ram kivételével megegyezünk (talán még a vga lehet eltérés)... mivel hűtöd a procit? mennyi az alaplapi chip hőfoka? milyen táppal hajtod? milyen bios van a lapban?
-
hcs57
őstag
válasz wgaborw #2504 üzenetére
Vazze' akarod húzni? Kell firewire, stb? talán többet írnál a kívánalmaidról..
SZemély szerint az MSI-t nem próbáltam, de a Giga és az Asus közül én a az Asus A8N-E nél kötöttem ki.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.