- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
Steady74
addikt
-
joshua7
veterán
válasz Steady74 #7409 üzenetére
Fölraktam így is, mert az Afterburner-ből mindent ki lehet szedni, de gpu-z-t használd legközelebb pls, megkönnyíti a munkám.
SzlobiG: a szokásos probléma miatt (nincs ramfrekis cpu-z kép) a listára nem tudom föltenni, de szép eredmény. Mármint a gpuscore. A cpu tényleg gyengus D0 létére.
Semper Fi
-
Cadal
őstag
válasz Steady74 #7409 üzenetére
Jónéhány adatot kiír amit az afterburner nem, illetve bent van a feltételekben, amit be kell tartani ahhoz, hogy listaképes legyen a screen.
-
Rebell
senior tag
Hy. ti mien beállitásokon és felbontáson tesztelitek a 3Dmarkot?
Minden High vagy mi?
Mekkora felbontáson? -
Cadal
őstag
Ahhoz hogy össze lehessen hasonlítani az eredményeket, célszerű default beállításokkal futtatni a tesztet. Kettővel a te hozzászólásod előtt belinkeltek bizonyos feltételek, ha azokat betartod, lehet a eredményeddel mit kezdeni.
-
Rebell
senior tag
Tudom hogy nem ütős a gép ,de ennyi jött ki alap beállitásokon.
Phys x-et nem kellene kivennem?
-
schwartz
addikt
A GTX460 mit keres az elso kategoriaban?
If he dies, he dies.
-
Barney™
aktív tag
Minden alapon
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Kérnék egy javítást eddigi eredményemhez.
Q8200@3010Mhz / 7x430
4x1GB OCZ DDR2@1032Mhz
XFX 260GTX XXX @ 702/1512/2396Mhz
Windows 7 32-bit
Driver 190.62Köszi
-
TTomax
félisten
válasz schwartz #7435 üzenetére
Akkor az 5830 helye sem ott lenne,mégis lenyom jónéhány 5850-et,söt 5870-et is...
Egyébként jól megnézted a listát?Mert a GTX260/280/4870/4890 egy listában van...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
joshua7
veterán
válasz schwartz #7435 üzenetére
Nem értem igazán, miért problémázol ezen ennyit. Ha megnézed, látod, h tuning alapján vannak felállítva a kategóriák, még szép, h az számít, úgy mit tud egy kari. A listán a legjobb GTX28x gpuscore-ja (ami az enyém ) is kb 2.5k pontra van egy messze nem széthajtott GTX460-étól. Árban lehetnek egy kategóriában, de a GTX460 javára van különbség bőven. Főleg úgy, h még mindig várok egy igazán ütős GTX460 eredményre... HD5830 is azért van abban a kategóriában, ahol. Ár alapján mehetne lejjebb, de tudás alapján simán az elsőben a helye. Ezért raktam külön pl. a HD5770-et meg HD5750-et is.
Semper Fi
-
TTomax
félisten
válasz joshua7 #7438 üzenetére
Ma kapsz egy ütös single GTX460 eredményt,csak legyen idöm...az unlock bios már rajta van
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
csucsbicep
nagyúr
Hali!
Szeretnék felkerülni a listára: [link]
Force 3D HD4770 512MB 1020/4080 vmoddolt, ref. hűtés
Intel e7300 3,8GHz
3GB DDR800 alaponSajnos feljebb már hibázott. A hűtés kevés neki szvsz.
-
TTomax
félisten
válasz joshua7 #7441 üzenetére
Most már víz van rajta,sajnos elég melegfejü szegényke.. 4200 szerintem menni fog,ahogy idöm lesz rá meghajtom!
-
TTomax
félisten
válasz joshua7 #7441 üzenetére
megsérült a vantage telepitö lemezem... teszt későbbre napolva,mert éppen töltöm,de délután már egy gépet kell építenem...amugy a GPU 950/2200 és CPU 4.2Ghz megvan,de nagyon erősek a listán a radeonok,és nem hiszem hogy 19.000pontot meg tudnék lépni...
-
Keksz03
senior tag
sziasztok!
lenne 3 kérdésem!
1. itt default, tehát performance beállításokon futtatjátok a 3dmark-ot ugye? és ha jól látom akkor CPU végzi a physics tesztet!
2. csak házilag húzott hardverekkel lehet felkerülni?
3. 3dmark vantage + v101 hotfix?közbe megtaláltam az alapfeltételeket!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Keksz03
senior tag
válasz subaruwrc #7448 üzenetére
közbe megtaláltam minden kérdésre a választ, csak az első hsz-be azt hittem régi a link!
úgy értettem h nekem gyári OC a VGA és ha minden más alapon van akkor mehet így az alap kategóriába? mert úgy tudom h nem is lehet letenni az alap GTX 460as órajelekre ami 675 v mennyi...Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest