Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gtr
senior tag
válasz donceleger8 #9649 üzenetére
Ebay-en kb 2000ft egy újra írható 50gb TDK BD. [link]
[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
szaszapi
őstag
válasz donceleger8 #9652 üzenetére
Az jó választás szerintem is
-
devil-k
nagyúr
-
djnice
veterán
válasz donceleger8 #9652 üzenetére
Először házimozival vagy TV-vel akartad megoldani a lejátszást, most meg nem adod alább egy VTEN-nél. Írtad hogy nincs most médialejátszóra pénzed azért ajánlottam egy olcsó lejátszót ami viszi a 3D ISO-t.
Nem nagyon értelek...[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
-
gottokiller
csendes tag
Sziasztok
Van egy sima (nem 3D-s) tv-m. Ha vennék egy 3D BDP-t akkor van esélyem arra, hogy 3D-ben tudjak nézni jó minőségben filmeket? Lehet hogy hülye kérdés, de én nem értek hozzá. Pontosabban egy Samsung BD-F5500 lejátszóról lenne szó. A TV Samsung UEF5000AW.
-
devil-k
nagyúr
válasz gottokiller #9658 üzenetére
A 3D lejátszás feltétele a 3D-s megjelenítő. Mivel neked az nincs, így sajnos véget ért ez a történet itt.
- mozi bolondéria -
-
Kicsimix
őstag
Találkozott valaki azzal a problémával, hogy win7 alatt tökéletes a Powerdvd 15-el a BD3D lejátszás, win 10 alatt pedig folyamatossan azt írja a tv, hogy a 3D jel elveszett? Vga 270x tv LG731.
Esetleg valami ötlet?
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Ismerőseim szerint, köztük informatikus, rendszergazdától a mezei PC-őrültig sok kategória képviseltetik, egyelőre nem érdemes 7-ről 10-re váltani. Bárkit kérdeztem, kivétel nélkül, mindenki lebeszélt róla.
(#9663) devil-k
Nem érint a hangminősége, dolgozom, ide írogatok, böngészek a laptoppal.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz devil-k #9665 üzenetére
Akkor szeressétek, én egyelőre maradok a réginél, ami ráadásul jogtiszta Ultimate változat, ingyen sem kell a Win10. Talán egy év múlva, amikor az összes gyerekbetegségét kinőtte, megint megfontolom a váltást.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
StLui
veterán
Szerintem alapvetően az nyilatkozzon ebben a topicban az oprendszerről aki használja lejátszásra a pc-t, a többi teljesen lényegtelen.
Ahogy az is, hogy nekem is hibátlanul megy az irodai gépemen a win10.
Ha jól tudom ráadásul egy év múlva lehet megvenni a win10-et annak is akinek addig ingyenes átállási lehetősége volt a legális win7-8-ról. Többen ezért áttáltak, majd vissza is álltak win7-re, de így már a joguk megmaradt a későbbi win10-re váltásra ingyenesen.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Kicsimix
őstag
Én inkább az AMD driverét tippelném w10 helyett.. Van a cyberlinknek az az ellenörző programja talán 3D advisor a neve azt hiszem.. Az azt mondja, hogy a hdcp nem aktív legalábbis az pipa helyett piros x-et kap.
Mi a hdcp?
Illetve a win 10ben mit csinál a 3D bekapcsolva opció?
-
Kicsimix
őstag
válasz Kicsimix #9668 üzenetére
Oké a HDCP megvan annak szerintem nem sok köze van hozzá mert simán 3D nélkül oké..
Viszont amiatt a 3D kapcsoló miatt többször leáll az AMD illesztő programja ha aktív..
Illetve a Pdvd mindig kidob egy üzenetet .. Majd otthonról belinkelem..
-
Kicsimix
őstag
Ezt a 2 üzenetet kapom ami eddig nem volt..
Én értem ,hogy mit jelent csak nem értem miért kapom ha eddig jó volt neki ugyan ez a konfig.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
OddMan
őstag
Van egy HDMI switch-em, amin van 3db bemenet és 2db kimenet, a hdmi porjai 1.3b kompatibilisek. A kérdésem, hogyha az erősítőm és a vetítőm is 1.4-es HDMI verziójú és szeretnék BD3D filmet átküldeni a HDMI-n úgy, hogy beiktatom ezt a fentebb említett HDMI switch-et, akkor az 1.3b miatt valószínűleg nem fogja tudni továbbítani a BD3D-s képet?
Tehát vennem kell egy új switch-et 1.4-es támogatással, ha 3D-t is akarok nézni?
Amúgy több képmegjelenítőt szeretnék használni, ezért kellene nekem ez a HDMI switch.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Tibikeee24
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni töltöttem le 3d s filmet és laptopon keresztül hdmi kábellel tv n keresztül szeretném nézni. (3d tv) Sajnos nem igazan 3D és amikor el indítom 2 képben indul el. Valami lejátszó problémás? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
devil-k
nagyúr
válasz Tibikeee24 #9683 üzenetére
Nem ártana tudni, hogy mi a TV-d konkrét típusa.
- mozi bolondéria -
-
m3gtr
senior tag
Honnan töltötted le?
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
szaszapi
őstag
Jó lenne tudni a tv-d típusát,milyen vga van a laptopodban,és hogy melyik rossz lejátszóval próbáltad lejátszani.
-
Tibikeee24
újonc
A tv tipusa lg 42lb650v-zn. Vlc playerel próbáltam le játszani és nem sikerült. A film formátuma valami sbs 3d mkv. Amikor megnyitom két kép van a lejátszón, a fura az youtubrol az összes video nem játsza le 3d be csak némelyiket. probáltam a 3d beállitásokat is a tv n de nem jó. köszönöm a segitséget
-
T_Stark
őstag
Láttam többeteknél gond van a 3D-vel W10 alatt.
Most kipróbáltam Én is, Half-OU-val és 3D BD ISO-val is, nálam megy.
Win10 van fent, az integrált Intel HD4400 és a Radeon R9 270 is viszi a 3D-t, legújabb stabil driverrel. -
Nekem-8
tag
HELP-et kérnék, nem indul el a TV-n a 3D film. Vagyis pontosítva elindul, de csak 2D-ben. Korábban lejátszotta a HDMI-vel rákötött laptop a 3D filmeket, de most hogy újra lett pár beszerezve nem működik. Mindegyik BD image fájl, daemon-toolsal van behúzva, PowerDVD 15 ultra -val van lejátszva. A kábel 1.4 HDMI. A laptopban 2 VGA van, egy Intel és egy Nvidia. Mind a kettőnek frissítve lett a drivere. Korábban amikor elindítottam a filmet a TV villant egyet és kijelezte hogy "3D megjelenítés" és szépen ment. Most villan de nem jelzi ki, mintha a HDMI-n nem kapna megfelelő jelet. Olvastam a korábbi hsz.-eket és írták hogy "Nvidiánál engedélyezni kell a sztereoszkopikus 3D-t" ... na nekem ilyen opció nincs benne. Kérdés hogy a 3d-s filmet melyik VGA tekeri meg? Az alap Intel vagy a nagy teljesítményű Nvidia? Op. rendszer Win7. TV egy Sony. Kössz előre is az ötleteket...
Nagypapa...olyan hullaszag van....nagypapa! ...NAGYPAPA!!??
-
-
kovi166
tag
Sziasztok.
Most vettem 3d tv.
Szeretnék jó 3d filmeket.
Mi az a remux 3d ott nincs osztott kép mégis akkor hogy 3d?
Mi az a custom 3d ott sincs osztás akkor az?
Letöltöttem a Sammy-t az nagyon jó de mégis mintha a képernyő szélén picit homályos lenne?
Lehet valamit állitani probáltam a képeket össze állitani:-) de nem igazán lett jó.Kovi
-
StLui
veterán
válasz kovi166 #9698 üzenetére
Ennyire nem írogatnak össze vissza mint te, nagyon nem vagy még képben.
Bármi által lejátszható formátumban, mkv, találsz Half SBS, és Half OU filmeket, ezeket láthatod úgy a tévén mint két egymás mellet lévő kép, illetve két egymás alatt lévő kép, itt sokszor be kell a kapcsolni a tévén, vetítőn, hogy csináljon belőle 3D képet. A másik az eredeti 3D filmet tartalmazó ISO formátum, ezt csak 3D képes lejátszó, vagy PC-n a PDVD tudja lejátszani, ehez fontos a 1.4-es hdmi kimenet a lejátszó eszközön, és high speed hdmi kábel.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...