Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Nyugis #57123 üzenetére

    Ez a "nagyon kicsi" kategória tehát ha minőségben előrelépést akarsz az ennél csak nagyobb lesz pl.:Edifier R980T 2.0
    méretei: 140(W) ×226(H)× 197(D)mm (szélesség x magasság x mélység)
    Ennél szinte csak nagyobbak vannak.
    Mennyire számít a MÉLY hang? Ha igényelnél többet akkor vagy egy jóval nagyobb és drágább sztereo - a fentinél is jóval nagyobb - vagy egy 2.1-es de ott az olcsóbb szegmensben a magas és a közép tartomány problémás lehet bár a mostaninál szebben szólhat. A 2.1-nél arra is kell figyelni hogy az asztalodon kevesebb hely is elég de az asztal mellett vagy mögötte vagy a lábadnál szükséges lehet nagyobb hely.

    Ennek a korábbi verziója jó volt: Genius SP-HF 1250B II
    Sajnos ez a "ráncfelvarrott" "II"-es verzió nem sikerült olyan jól én személyesen hallhattam igaz nem a saját asztalomon és ugye más szobában de nem tetszett a régebbi verzió jobb volt.

    A végére hagytam, hogy MENNYIT SZÁNNÁL RÁ?

    Amúgy azt is leírhatod, hogy ott ahová tennéd a hangfalakat mennyi hely van cm-ben, mert ha a fenti értéknél is szűkebb akkor inkább egy 2.1-es rendszeren kellene gondolkodni
    2 példa az OLCSÓBB 20k alatti 2.1-re:
    Genius SW-HF2.1 1700
    Logitech Z333 2.1

    EZEKET csak a példa kedvéért hoztam fel akár a méret adatokat is meg lehet nézni a fenti két példánál pl. a Geniusnál hasznos ha a mélynyomó - ha a lábadnál lenne a helye - akkor elérhesd a kezeddel mert akár változtathatod a mély hangok erősségét és a hangerőt is.
    A Logitech-nél van távirányító de ott csak a hangerőt lehet állítani és ki-be kapcsolni a mély hangok módosításáért sajnos a mély láda hátulját kell babrálni sajnos ez van.

    A zúgásra remélhetőleg lesz tanács, és akár pontos típusra is ajánlat. A fentieket csak a probléma jobb körüljárása és a hiányzó adatok pótlása miatt írtam.

Új hozzászólás Aktív témák