Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz lezso6 #51439 üzenetére

    Na, megérkezett, s nyüstöltem most pár órát a Microlab Solo 6C-t. Sokkal-sokkal jobb, mint amire számítottam.

    Először is, úgy tűnik hogy elég LYÓ A MÉJJ! Ez a Microlab jól elhelyezve nagyon mélyre lemegy, miközben nem lesz lassú, mocsaras a mély. Ez számomra érthetetlen. :D Lehet ezért tűnik kifejezetten mélykiemeltnek mások számára, vagy rossz akusztikai körülmények között hallgatták, úgy tényleg durván falat bont. Mindenesetre ezt még kinyomozom, hogy van, lehet valami akusztikai trükk. Két szobában is próbáltam, a kis 10 m2-es szobámban az évákra pakolva (állványon) lemegy 40 Hz-ig, wtf. A nagy szobában (20-25 m2) már "csak" 45 Hz-ig megy le, de utána sem esik meredeken, szóval a komolyabb mélyeket tartalmazó elektronikus zenék egyáltalán nem szólnak furán, véknyan.

    Karakterre enyhe V-nek nevezhető, de nem szorul háttérbe a közép, ahogy pl a KRK 10-3 G3 V-kiemelésénél, ami anno végül nem jött be. S habár kiemel a mély, de ésszel, tud ütni! Azaz rock / metal esetén nem zavaró: a lábdob tud darálni anélkül, hogy elnyomná a közepet; míg elektronikusnál meg ott van, ahogy kell. A közép jól harap; a magas meg nyílt, azaz kiemel, de nem szúr. Nekem tetszik ez a karakter, nincs hiányérzetem, max a magasra tennék 1-2 fokozatnyi pluszt a 8-ból, de amúgy 0-0 álláson simán jó.

    Egyelőre ennyi. Újdonság varázsa van, kell pár nap, amíg megemésztem ezt a cumót. :) Nyilván persze nem olyan jó, mint egy pár Eve SC208, de hát azoknak az árából 12 pár microlabot lehetne venni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák