2019. augusztus 25., vasárnap

Útvonal

Hírek » Digicam rovat

Yongnuo YN360, a LED pálca

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Nagy fényerejű, sok oldalúan szabályozható és testreszabható LED világítással állt elő a Yongnuo.

Hirdetés

A hongkongi székhelyű Yongnuo Photographic Equipement Co., Ltd., vagy egyszerűen csak Yongnuo, hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvend megfizethető vakui és egyéb fotós kiegészítői miatt, melyek között akár a fényerős fix objektíveket is találhatunk Canon vagy Nikon bajonettel. A LED világítás területén már rendelkeznek számos termékkel, a Yongnuo YN360 LED pálca mégis új, bár az ötlet nem saját, csupán alternatívát kíván nyújtani azoknak, akik szemet vetettek az ICE LIGHT megoldására, de a gyomruk nem vette be az 500 dolláros árcédulát.


[+]

A főként videózáshoz ajánlott lámpa alapját a 60 darab RGB SMD LED alkotja (ezek színe tetszés szerint változtatható) illetve további 160-160 darab 3500 K és 5500K színhőmérsékletű LED egészít ki, melyek az izzó és a nappali fény hivatottak szimulálni. Természetesen ezek kombinálhatóak is, így 3200 és 5500 K között szabadon is választható a színhőmérséklet, de az RGB LED-ek felhasználásával akár színspektrum is létrehozható. Mindez pedig egy alkalmazás segítségével is szabályozható lesz, és azt ígéri a gyártó, anélkül lesz állítható a fényerő, hogy közben változna a kívánt szín.


[+]

A közel 40 cm hosszú és 5 cm széles világító panel energiaellátásáért egy Sony NP-F 750/770 típusú Li-ion cella felelhet, melynek köszönhetően akár 2560 lumen fényáram kibocsájtására is képes, legfeljebb 2 órán keresztül, míg az RGB LED-ek esetén 4 órás üzemidő várható. Megjelenése márciusban várható, a konkurensektől sokkal kedvezőbb, mindössze 62 dolláros áron.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.