Xiaomi Redmi Note – kedvező árú telefonok extrákkal

A Xiaomi által a közelmúltban életre hívott Redmi almárka ma már rengeteg mobiltelefont tartalmaz, ezért a hatalmasra nőtt, kínai székhelyű konszern döntéshozói úgy határoztak, hogy egy újabb alcsoportot hoznak létre. Így született meg a Xiaomi Redmi Note család, amely tulajdonképpen a nagyobb tudású, de még mindig igen-igen jó árú telefonokat tartalmazza.


[+]

A kínai vállalat híres arról, hogy folyamatosan frissíti modellpalettáját, így a Xiaomi Redmi Note készülékekből álló kompániába is időről-időre új eszközök érkeznek. Illetve természetesen ez egyben azt is jelenti, hogy a portfólió is kellően nagy, tehát egy időben viszonylag sok Xiaomi Redmi Note okostelefon közül lehet válogatni.Jelenleg a két végletet a Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64 GB-os verziója, mint legolcsóbb, legkisebb tudású modell, valamint a Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB-os változata képviseli a skálán.


[+]

Az utóbbi készülék például 8 magos MediaTEK Helio G90T processzorral, 6 GB RAM-mal és egy Mali-G76 grafkus chippel rendelkezik, azaz a hardver meglehetősen erős. Óriási felbontású, 64 megapixeles fő hátlapi kamerát kapott, sőt rendelkezik egy-egy makró, valamint egy ultraszéles látószögű egységgel is, mindez pedig azt jelenti, hogy a megszokottnál sokoldalúbb kamerafunkciókat biztosít.

Ebből is látszik, hogy a Xiaomi Redmi Note családban kifejezetten innovatív modellek is megtalálhatóak! Ha tehát valaki játékra, fotózásra, netezésre, böngészésre, levelezésre keres egy megbízható, stabil háttérrel rendelkező, népszerű telefont, az jól teszi, ha vet egy pillantást a Xiaomi Redmi Note okostelefonkra is!

Azóta történt

Előzmények