Wintech DVR-720: zord külsejű Boombox DVD-lejátszóval és 7"-es kijelzővel

Hirdetés

A viszonylag nagyméretű hordozható audiolejátszók sosem lesznek olyan népszerűek, mint a nyolcvanas évek derekán, de ennek ellenére úgy tűnik, még mindig van kereslet az ilyen jellegű termékek iránt. Ezt próbálja kihasználni a japán Kohka Bussan Wintech márkanév alatt piacra dobott DVR-720 típusjelzésű termékével.

Wintech DVR-720
Wintech DVR-720

A 43 centiméter széles, 15 cm mély, és 25 cm magas készülék 2,7 kilogrammos tömege hordozhatóság tekintetében elvileg nem okozhat nagy gondot senkinek. A termék különlegessége, hogy kapott egy felnyitható, hét hüvelyk képátlójú LCD kijelzőt, így a DVD-k (DVD, DVD-R, DVD-RW) lejátszására is módot ad. Optikai meghajtója ezen kívül képes a CD, CD-R, és CD-RW típusú ezüstkorongok kezelésére is, és elboldogul az MP3 zeneszámokkal teleírt lemezekkel is, de beépített AM/FM tunerének hála rádiózásra is alkalmas. Sőt, az USB bemeneten keresztül csatlakoztatott adattároló egységeken található tömörített fájlok lejátszása sem okoz problémát. Létrehozható saját, 16 dalból álló lejátszási lista, ami csak azért érdekes, mert még az asztali Blu-ray lejátszók vagy a tévés médialejátszók jó része sem támogatja ezt a funkciót. Ezenkívül a JPEG kiterjesztésű képállományok megjelenítését is támogatja.

Beépített akkumulátorral nem rendelkezik, de nyolc góliátelemmel használható úgy is, ha nem csatlakoztatták a hálózati áramforrásra. A kicsit szigorú külsejű Wintech DVR-D720 április végétől vásárolható majd meg körülbelül 180 dollár körüli áron.

Előzmények

Hirdetés