Wi-Fi-n csatlakozik a Seagate GoFlex Satellite merevlemeze

A Seagate új merevlemeze egyfajta hordozható médiatár szerepet tölt be, így elsősorban iPad tabletek tulajdonosai számára dobta piacra a gyártó, ami mellett persze együttműködik más, webböngészővel rendelkező táblagéppel, okostelefonokkal, így akár notebookokkal is.

A hordozható, 500 GB tárhelyet kínáló GoFlex Satellite külső merevlemez újítása, hogy teljes mértékben száműzi a vezetékeket; a tápellátás a beépített akkumulátorról történik, míg az adatok átvitelére az eszközbe épített, IEEE 802.11b/g/n szabványnak megfelelő Wi-Fi vezérlőt használja, aminek hatótávolsága 9 méter és egyszerre három eszközt képes kiszolgálni.

Akiben kétségek merülnének fel az üzemidőt illetően, a beépített telep készenléti üzemmódban 25, folyamatos működés mellett pedig 5 órán kereszül képes áramot szolgáltatni a házban megbújó merevlemez számára, de vészhelyzetben a külső tápegység, a szivargyújtóról üzemeltethető autós töltő, vagy az USB 3.0-s csatlakozás is használható. Természetesen FireWire800 és eSATA összeköttetés is elérhető, ehhez azonban meg kell vásárolni a GoFlex rendszerhez illeszkedő átalakítókábelt.

Az 500GB-os Seagate GoFlex Satellite három év garanciával, 199,99 dolláros áron kerül a boltokba valamikor július folyamán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés