WCG 2005 hírek

Lezárultak a megbeszélések a Counter-Strike: Source verseny helyszínét illetően, így a játékkategória kvalifikációja a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén, az INFOmarket-INFOtrend kiállításon kerül megrendezésre, 2005. szeptember 17–18-án. Emellett biztossá vált a Samsung által támogatott cyberolimpia Grand Final döntőjének helyszíne és időpontja is; 2005. október 15-én a Westend City Center várja majd a továbbjutott csapatokat.

Hirdetés

Az idei versengések, az online kvalifikáció már javában zajlik négy játékkategóriában. Az ötödik és egyben az egyetlen olyan játék, melynek kvalifikációját nem online bonyolítják le, a Counter-Strike: Source.

Ugyancsak véglegesítették az idei WCG versenysorozat nagydöntőjének menetrendjét: erre csak a három hónapos online kvalifikáció és a fentebb említett Counter-Strike: Source selejtezők legjobb három helyezettje, illetőleg csapata kap meghívást.

A World Cyber Games magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, a http://hu.worldcybergames.com/ oldala, valamint számos rajongói weblap folyamatosan tudósít.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés