Jönnek a Google Cast támogatású otthoni hangrendszerek

Egy érintéses tartalommegosztással kecsegtet a Vizio új, mélysugárzóval és szatellit hangszórókkal kiegészített hangprojektora.

Hirdetés

Az amerikai székhelyű, korábban leginkább csak olcsó és középszerű termékeiről ismert Vizio az elmúlt években egyre inkább odafigyel arra is, hogy innovatív megoldásokkal hívja fel magára a figyelmet. A cég a közelmúltban például bejelentette, hogy színre lép egy pár új, Google Cast támogatású, 5.1 csatornás otthoni hangrendszerrel, köztük az SB4551-D5 típusjelzésű csúcsmodellel.

Vizio SmartCast SB4551-D5
Vizio SmartCast SB4551-D5 [+]

Az 500 dollárba kerülő szett legfontosabb eleme a 45 hüvelyk, azaz 115 centiméter széles hangprojektor, amely a center és frontsugárzók szerepét hivatott átvenni. Ehhez csatlakozik vezeték nélküli úton két hátsó szatellit hangfal, illetve a slank, mindössze 9,5 centiméter vastag mélynyomó. A hivatalos specifikációk szerint a Dolby Digital, DTS Studio Sound, DTS TruSurround és DTS TruVolume térhatású szabványok kezelését biztosító modellnél a frekvenciaátvitel 30 Hz és 20 kHz közé esik, a hangnyomás pedig 104 dB. A tartalmak a legegyszerűbben a Google Cast technológia segítségével juttathatóak el rá a kompatibilis alkalmazásokról, hiszen ehhez elég egyet koppintani a mobil eszköz érintőképernyőjén. Emellett képes a Bluetooth kapcsolat megteremtésére, rendelkezik HDMI, optikai  és koaxiális, valamint analóg hangcsatlakozókkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vizio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés