Vízhűtéses R9 Fury VGA-t készített az XFX a Fury X áramköri lapjára építve

Hirdetés

A videocardz.com értesülési szerint az XFX elsőként készít gyárilag vízzel hűtött AMD Radeon R9 Fury VGA-t, aminek extrája, hogy a GPU a jóval kisebb méretű R9 Fury X NYÁK-jára kerül fel, így egyfajta hibridet hoznak létre.


(forrás: videocardz.com) [+]

Természetesen a folyadékhűtéses rendszer is a Fury X-től öröklődik, de ez esetben egyedi textúrát kap, míg a hátlap teljesen egyedi lesz – lényegében a még be nem jelentett tripla ventilátoros XFX Radeon R9 Fury dizájnját követi. Megjegyzendő, hogy az egyedi textúra nem annak köszönhető, hogy az AMD a engedélyezte az "egyedi R9 Fury X VGA-kat", ahogyan arról tegnap beszámoltunk, hiszen az XFX megoldása X nélküli Fury verziónak számít, így erre amúgy sem vonatkozott az eddigi tiltás.


(forrás: videocardz.com) [+]

Ami az órajeleket illeti, a gyártó egyelőre nem adott közre ezzel kapcsolatos információkat, de a pletykák szerint némi gyári tuningra van kilátás, azaz a GPU frekvenciája megegezne a Fury X gyári 1050 MHz-es frekvenciájával, ami 50 MHz pluszt jelen az R9 Fury gyári adatához képest.


(forrás: videocardz.com) [+]

Természetesen az árról sincs még hír, de az újdonság várhatóan az 550 dolláros Fury és 650 dolláros Fury X közé lesz belőve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • XFX

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés