Újdonság a Vivitartól

Hirdetés


A 2007-es év sikerének számító limited edition Gold 7500i után új, digitális fényképezőgéppel rukkolt elő a Vivitar. A 70 éves múltra visszatekintő vállalat modelljei az alacsonyabb árkategóriában keresgélőknek jelenthetnek megoldást.

A kompakt készülék a trendeknek megfelelően fekete fém borítást kapott, ez elegáns külsőt kölcsönöz a kis gépnek. A designerek valószínűleg a Sony-t vehették alapul a formák tervezésekor, ez inkább előny, mivel az óriásvállalat termékeit általában az esztétika jellemzi.

A kis gép belsejében 8 megapixeles CCD érzékelő végzi a dolgát. Az aktuális elvárásoknak megfelelően képstabilizátor is segíti a fotóst.A Vivicam 8320 akár 2Gb-os memóriakártyát is képes fogadni, ami a manapság megjelenő 4, 8, 16… gigás kártyákat nézve szerénynek tűnhet, egy ultrakompakt esetén viszont a legtöbb szituációra elegendő kell legyen.

A Vivitar vezérigazgatója, Abbas Bhanji nyilatkozatában elmondta – Folytatni fogjuk vásárlóink visszajelzéseinek folyamatos elemzését, és fejlesztjük a képminőséget, hogy divatos külsővel és részletgazdagsággal a márka a fiatalok fotósok kedvencévé váljon.

A Vivicam 8320 idén márciustól lesz elérhető az üzletekben.

További információk a gyártó honlapján.

Azóta történt

Hirdetés