Hirdetés

Visszatér a piacra a CaseLabs

Egyelőre még csak a kezdeti lépések lettek megtéve, de bíztatóan fest a 2023-as év.

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik 2018-ban szomorúan konstatálták, hogy a kaliforniai illetőségű, meglehetősen igényes számítógépházakban utazó CaseLabs csődöt jelentett, ugyanis a márkanevet (és a korábbi portfólióhoz tartozó jogokat) 2021-ben megvásárolta egy svéd származású rajongó, Emil Rytterstedt, aki a cégközpontot Svédországba áthelyezvén hamarosan újraindítja a gyártást.


[+]

A márka weboldala már aktív, de egyelőre még nem jönnek új modellek, hanem először a már meglévő típusokhoz kezdenek el árusítani pótalkatrészeket, illetve ezekhez fognak biztosítani támogatást az ügyfélszolgálaton keresztül. A következő állomás a múltban hozzáférhető géplakok (legalább egy részének) értékesítése, majd ráncfelvarrása lesz, ami elsősorban modernizált I/O paneleket vagy például vertikális GPU kereteket takar. A jövőben természetesen új házakra is számíthatunk, és az sem titok, hogy a vállalat érdemben készül nyitni az SFF formátum világa felé.

[+]

Az európai vásárlók számára kedvező részlet a CaseLabs főhadiszállásának öreg kontinensre költöztetése, hiszen így rendelés esetén a csomagküldés költségei relatíve kedvezőek lesznek. Amennyiben érdekeltek vagyunk a témában, célszerű figyelemmel kísérnünk a márka Discord, Reddit, valamint Facebook fiókjait, miután feliratkoztunk a hírlevélre.

Előzmények

  • Visszatérhet hamvaiból a CaseLabs

    A kaliforniai vállalat 2018-ban csődölt be, de most egy új tulajdonosnak köszönhetően ismét gyártásba kerülhet az eredeti portfólió.

Hirdetés