Hirdetés

2017. október 18., szerda

Veletech Moddingverseny: teljes a mezőny!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A casemod és casecon kategóriában is összejött a szükséges résztvevőszám a pontosan egy hónap múlva esedékes versenyünkre.

Hirdetés

Mához pontosan egy hónapra, április 9-én rendezzük a tavaszi Veletechet. Ezúttal újra a Millenáris lesz a helyszín és újra családiasabb, önálló, PlayIT-től független formában. Hagyományos műsora a Veletechnek a VMV, tehát a Veletech Moddingverseny, ezt idén is megtartjuk, két kategóriában. A hazai moddereknek jobban fekszik a casecon ágazat, ebben nagyobb szabadságot kap a fantáziájuk, hiszen alapjaitól egyedileg épített gépekről van szó. A nemzetközi versenyeken is sikerrel szereplő arcok mellett szép számmal akadnak újoncok is.

Casecon versenyzők:

A casemod kategória, amiben az átalakított gyári házak szerepelnek idén egy kicsit szerényebbnek ígérkezik, de azért itt is minőségi alkotásokra lehet számítani. Erre garancia a mezőny, aminek majdnem minden tagja kipróbálta már magát korábbi Veletech Moddingversenyeken.

Casemod versenyzők:

A mezőnyből több mod még csak építési fázisban van, készítőiknek kitartást én minél kevesebb melléfogást kívánunk! Találkozunk április 9-én a Millenárison! (van már jegyed?)

 

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.