MSI moddingverseny magyar dobogósokkal

Talán nem is láttunk még olyan hardvergyártót, amely akkora lendülettel kezdett volna bele a modding támogatásába, mint ahogyan azt idén az MSI tette. Újévköszöntő versennyel indított még januárban, aztán tavasszal elrajtolt az MSI Pro Mod sorozat, amiről azt hittük, hogy évente rendezik majd meg, de hatalmasat tévedtünk. Ugyanis nemrégiben befejeződött a második szezon, ami nagyszerű magyar eredményeket hozott. Idehaza BaluC és Soccer mondhatni az MSI házi modderévé lépett elő, olyan látványos alkotásokat készítettek a támogatásával, mint a Living Dragon az Ent vagy az XPOWER Loader, utóbbiak az első MSI Mod Pro fordulóban indultak, és készítőik társaságában ott díszelegtek a Computexen, az MSI standján.


[+]

A második MSI Pro Mod fordulóban BaluC és Soccer, vagyis a Black-Mod csapat összefogott a Jedi instructor chest elkészítésében. Egy Jedi lovagok képzésére való ládáról van szó, amiben a Csillagok Háborújából érkezett kellékek mellett egy komplett számítógép is van MSI X99A Godlike Gaming alaplapra, MSI GTX 980 Gaming 4G grafikus kártyára, G.Skill SSD-re és memóriára, Silverstone tápra és hűtőkre alapozva. Nyomokban egy Silverstone RV01 ház is felfedezhető benne, illetve a Bitspower vízhűtéses rendszere mellett sem szabad említés nélkül elmenni. Több mint háromszáz munkaóra, két kisebb hangszóró, nyolcportos switch, és rengeteg kreatív apróság beépítés után készült el a remekmű, ami az MSI Mod Pro verseny második fordulójában a harmadik helyen végzett.



[+]

És ezzel még nincs vége az MSI idei modding aktivitásának, ugyanis már pörög az MSI Pro Mod harmadik fordulója, amibe december 31-ig lehet beszállni. Mindössze annyi a megkötés a modokra, hogy MSI alaplapot és grafikus kártyát (processzorba integráltat is elfogadnak) kell használni, illetve kiemelten értékelik a fekete-fehér stílust, továbbá a legjobban átdolgozott alaplap is külön díjat kap majd.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés