Hirdetés

Variálható HTPC ház a Cooler Mastertől

A Cooler Master bemutatta főként HTPC-k építéséhez ajánlott CM Media 280 nevű házát. A 43 x 47,7 x 17,8 centiméteres házba microATX vagy ATX alaplap és normál méretű bővítőkártyák szerelhetők. A kialakítás érdekessége, hogy az előlap elfordítható paneljeinek és az ennek megfelelően kialakított meghajtóhelyeknek köszönhetően a CM Media 280 fektetve vagy állítva is használható – utóbbi esetben a processzor kerül alulra, a bővítőkártyák felfele néznek, legfölül pedig a külön szellőzőráccsal bíró tápegység helyezkedik el.

Kívülről három 5,25 colos és egy 3,5 colos meghajtórekesz érhető el, belül öt merevlemez fér el. A szerelés megkönnyítése érdekében a keret kivehető, emellett a gyártó gondoskodott a rezgések csillapításáról is. A szellőzést egy 120 mm-es, 1200 rpm fordulatszámú ventilátor segíti a hátoldalra szerelve, rajta kívül opcionálisan további három 120 mm-es légcsavar rögzíthető a ház elején, tetején, illetve oldalán (fekvő helyzetben nézve).

Multimédiás alkalmazások vezérlését segíti a CM Media 280-ba szerelt VFD kijelző, egy gombsor, illetve a mellékelt infrás távirányító és iMon szoftver. A ház 281 jelzést viselő változata egyszerűbb kivitelű, esetében ezen tartozékok opcionálisak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés