Hirdetés

Kapható az NVIDIA-rajongóknak készült luxusház

Mostantól alaplapok, videokártyák és memóriamodulok mellett számítógépház dobozán is viszontláthatjuk az NVIDIA „SLI Ready” matricáját, mellyel így már alighanem maga a kaliforniai gyártó sem tudja, mit is akar pontosan jelezni. A cég marketinggépezete mindenesetre dübörög; a héten megnyílt az NVIDIA online webáruháza, ahol komplett PC-ket, komponenseket, illetve egyedi gyártású kiegészítőket vásárolhatnak a márka fanatikus rajongói. Ilyen egyedi termék a Cooler Master Stacker 830-as házának speciális, NVIDIA-köntösbe bújtatott változata, mely egyelőre csak az említett webáruházban kapható – átszámítva cirka 60 000 forintért (plusz postaköltség).

A Cooler Master Stacker 830-NVIDIA Edition névre keresztelt PC-ház felépítését tekintve teljes mértékben megegyezik az idei Computexen bemutatott alapmodellel, az előlapot és az oldallapokat azonban csekély mértékben átalakították, így azok az NVIDIA arculati elemeit hordozzák magukon. A zöld-fekete színekben pompázó Cooler Master ház a normál változathoz hasonlóan 250 x 536 x 638 milliméteres befoglaló méretekkel rendelkezik, elfér benne kilenc 5,25 hüvelykes és négy 3,5 hüvelykes egység, illetve összesen kilenc hűtőventilátor, akár egyénre szabott konfigurációban is.


SLI-s házhoz SLI-s táp dukál

A gyártó büszkén hirdeti, hogy a Cooler Master Stacker 830-NVIDIA Edition a világ első, SLI megfelelőséggel rendelkező háza, az ugyanakkor nem derül ki a közleményből, hogy a korábbi megoldások tulajdonosai milyen hátrányokkal kell szembenézzenek, ha kétkártyás rendszert építenének régi házukba. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy a kaliforniai gyártó új, rekord hosszúságú csúcskártyája, a GeForce 8800 GTX kényelmesen elfér az új Stackerben, akár párban is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés