Van bőr az Abit arcán...

...új reklámszlogenje így hangzik:

"...we are proud to offer a full line of motherboards that support the new CPU. Our motherboards are Athlon XP Ready, enabling our users to take advantage of the latest in CPU technology"

Ami annyit tesz, hogy az Abit büszke arra, hogy egy teljes olyan alaplapi portfolióval szolgálhat, melyek fogadják az AMD Athlon XP processzorát és így maximális teljesítményt tesznek lehetővé. Majd jön a lista: KG7, KG7-RAID, KG7-LITE (AMD760-as chipsetesek), KT7A v1.3 és KT7A-RAID v1.3 (VIA KT133A). A KT7E és a régebbi KT7A-k nincsenek benne, de ezt már tudtuk. Ugyanakkor nem egy intelligens húzás az Abit részéről, hogy miután a fél világgal "megetette" bestseller KT7E lapját (és KT7A-ból sem fogyott kevés!), majd csalódottan magára hagyta ezt a "fél világot", most pont ezt a reklámszlogent választja.

Persze nem tudhattuk, de nálunk is sokáig best-buy kategória volt a KT7E, 20-22.000 Ft-os nettó árért egy nagyon korrekt lapot kaphattunk kézhez. Ezért "elnézést kérünk" (az Abit nevében :D). Múlt hét óta ezt a pálmát a Hét Hardvereként is megismert, valamint legutóbbi cikkünkben kivesézett ECS K7S5A viszi (SiS 735), ami olcsóbb is, mint az Abit lapja, és betonba is döngöli. De még ez sem minden, mert a jövő hét újabb meglepetésekkel szolgálhat... tehát: meghalt a király, éljen a király, R.I.P. KT7E.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Abit

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés