Hirdetés

Masszívnak tűnő külső merevlemez az Apacer portfóliójából

A háromféle színben gyártott adattár 1-től 5 TB-ig bezárólag kínál alternatívákat.

Az Apacer legújabb hordozható merevlemeze az AC533 típusjelet viseli, és eléggé strapabírónak látszik, ugyanis műanyag házának két peremén eltávolítható, vaskos gumimarkolatok vannak, amelyek nem csupán véletlen ejtéskor igyekeznek megóvni a 2,5 hüvelykes SATA meghajtót az esetleges sérüléstől, de a ketyere biztos fogását is segítik.


[+]

Az 1, 2, 4, valamint 5 TB-os kapacitással készülő tároló USB 3.0 aljzaton keresztül kapcsolódik a célgéphez, de természetesen a 2.0-s szabvánnyal ugyanúgy kompatibilis, ráadásul a fedélzeti állapotjelző LED a port verziószámának függvényében eltérő színnel villog (kék az USB 3.0, míg az USB 2.0 piros), így a leendő tulajdonosak ránézésre meg tudják saccolni az éppen folyamatban lévő lemezműveletek sebességét.


[+]

A feketében, pirosban és kékben választható, 133,45 x 79,4 x 17,2m m-es (illetve a 4 és 5 TB-os modellek esetében 133,45 x 79,4 x 25,2 mm-es) konstrukció saját USB interfésze legalább tízezer ki- és becsatlakoztatást ígér, a támogatott szoftverkörnyezetek listájában pedig Windows 8, 8.1, 10, macOS 10.4.x (vagy újabb), illetve Linux Kernel 2.6.x (vagy újabb) operációs rendszereket köszönthetjük. Egy széljegyzetet még megér, hogy az egy- és kétirányú szinkronizációra vagy a biztonsági mentések létrehozására az Apacer Data Manager applikáció nyújt lehetőséget.


[+]

A termékeket 3 éves időtartamra szóló garanciával kerülnek értékesítésre, azonban a vételárakról egyelőre nem áll rendelkezésünkre bővebb információ.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés