Már Marvel hősös külső merevlemezt is kínál a Seagate

Legutóbb a Microsoft kapott a jóból, a legújabb modellek viszont már PS4-kompatibilitást élveznek.

Hirdetés

Akik már legalább november óta olvasóink, azoknak bizonyára nem kell bemutatnunk a Seagate Game Drive termékcsaládját, a széria tagjai között elsősorban játékkonzolokhoz készült külső merevlemezeket találhatunk. November közepén egy, még Xbox One konzolokhoz készült, USB 3.2 kapcsolaton keresztül kommunikáló modellről adtunk hírt, mely a Halo sorozatból ismert Master Chiefet ábrázoló dizájnt kapott, most pedig a gyártó a Marvel világa iránt rajongó PS4 felhasználókat célozta meg.


[+]

A beszédes nevű Game Drive for PS4 Marvel Avengers Limited Edition merevlemez négyféle kiadásban lesz elérhető, melyek csak dizájn szempontjából különböznek, a tárhely méretemind a négy modell esetében 2 TB. A HDD-k házán modelltől függően a Bosszúállók csapatát, vagy annak egy-egy tagját (Hulk, Thor, Amerika Kapitány) csodálhatjuk meg, rajta tárolt játékainkat pedig az USB 3.0-s interfészen való csatlakoztatás után élvezhetjük. A konzol természetesen automatikusan felismeri, hogy egy játékok telepítésére alkalmas adattárolót kötöttünk rá és elvégzi a meghajtó előkészítését, innentől pedig néhány gombnyomással át is másolhatjuk rá a játékokhoz szükséges fájlokat.

Ahogy azt már megszokhattuk, az új Game Drive modellek limitált példányszámban érhetőek el, vételáruk modelltől függetlenül 89,99 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés