Újabb vezetékmentes gamer egeret hozott össze a Logitech

Az újdonság természetesen a remekül bevált Lightspeed technológiát használja.

A perifériáiról elhíresült Logitech egy újabb játékosoknak szánt rágcsálóval, a G604 Lightspeeddel bővítette portfólióját. A 6 hüvelykujjas gombbal rendelkező, összesen 15 gombos modellt elsősorban MMORPG-khez és MOBA címekhez (mint például a DOTA 2) ajánlja a gyártó, de bizonyos CAD vagy grafikus alkalmazások makróihoz is jó lehet. Nem csak a wireless kapcsolattal, de a szenzorral sem lesz semmi probléma, hiszen többek közt a tesztelt G PRO Wirelessben is használt, 16 000 cpi-ig skálázódó HERO 16K érzékelő teljesít benne szolgálatot. Bónusz adalék még, hogy a Bluetooth is a repertoár részét képezi, így egy kis pöcök segítségével két gép között váltogathatunk kényelmesen.


[+]

A sajtóanyag elmondása alapján a két üzemmódos, rendkívül gyors görgővel felszerelt patkány Lightspeeddel 240 órás játék-, míg "kékfoggal" öt és fél hónapos üzemidőt ígér, mindezt egyetlen AA elemmel - bár ezek szerint kénytelenek leszünk mellőzni a hírünkben korábban már említett, G PRO Wirelessben debütált, mindössze 5 grammos (és példásan tartós) telepet. A szoftveres hátországot a G HUB szolgáltatja.


[+]

A G604 Lightspeed még idén ősszel felkerül a kereskedések árlistáira, 99 dollárt kóstálva; erre az összegre sajnos még rájönnek honi adóterheink.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés