Újabb HP Officejet nyomtatók érkeznek

A tavasszal bemutatott Officejet Pro 8000 és az Officejet 6500 All-in-on modellek után, újabb tintasugaras eszközöket kíván bevezetni a HP. A két új nyomtató szintén az Officejet családot gazdagítja majd, és elsősorban otthoni felhasználók vagy kisvállalkozások számára készültek. A 6000-es változat A4-es méretben percenként 7 fekete vagy 7 színes oldalt képes kinyomtatni, vázlat üzemmódban a teljesítménye 32 illetve 31 nyomatra nő. Az oldalankénti nyomatköltsége jóval alacsonyabb a hasonló képességekkel rendelkező lézernyomtatóknál, és az Energy Star minősítésnek köszönhetően kevesebb energiával is beéri. Ezeknek köszönhetően, akár 40%-kal alacsonyabb működési költséggel lehet számolni.

HP Officejet 6000
HP Officejet 6000

Az Officejet 6000 458 x 389 x 164 mm-es méretekkel és 4,8 kg-os tömeggel rendelkezik. Belsejében négy, színenként cserélhető tintapatron található, amelyek szintén hozzájárulnak a költségek csökkentéséhez. A normál mellett a felhasználók számára elérhetőek a ColorLok 920/920XL patronok is, amelyek pigmentált alapú festékeket tartalmaznak és professzionális minőségű, emellett tartós dokumentumok előállítására alkalmasak. A nyomtató az USB mellett Ethernet porttal is rendelkezik, így hálózatba kötve is használható a Microsoft Windows és a Mac OS X rendszereivel. Az Officejet június elseje óta kapható az üzletekben, ajánlott fogyasztói árát 29 500 forintban szabták meg.

HP Officejet 7000
HP Officejet 7000

Az Officejet 7000-es egy széles formátumú anyagok nyomtatására is alkalmas termék, amely emiatt leginkább a kisvállalkozások számára ajánlott. Az A3-as oldalakkal is megbirkózó készülék szegély nélküli nyomtatásra is képes, emellett nagy sebességgel is dolgozik. Vázlat üzemmódban a fekete-fehér oldalakból 33, de a színesekből is képes 32 nyomatot előállítani percenként, lézer minőségű oldalak esetén ez 8 illetve 7 oldalra változik. Az USB mellett szintén rendelkezik Ethernet porttal, sőt vezeték nélküli modullal is kiegészíthető. Képes a ColorLok 920/920XL patronokkal együttműködni, így a nyomatok sokáig megőrzik jó minőségüket. Az Officejet 7000 várhatóan szeptember elsejétől lesz elérhető a hazai üzletekben, ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés