Két új nyomtató érkezik a HP-tól

A HP bevezetésre kerülő új tintasugaras nyomtatói, az Officejet Pro 8000 és  az Officejet 6500 All-in-One lézeres társaikéhoz hasonló nyomtatási sebességet kínálnak, miközben energiafelhasználásuk csak feleakkora. Ezáltal az Energy Star tanúsítvánnyal is rendelkező termékek segítséget nyújtanak a kis és középvállalkozásoknak, hogy üzemeltetési költségeiket alacsonyan tudják tartani.

HP Officejet Pro 8000
HP Officejet Pro 8000 [+]

A HP Officejet Pro 8000 lézerminőségű fekete-fehér nyomatból 15-öt, színesből pedig 11-et képes percenként előállítani, emellett beépített vezetékes, a Wireless változat pedig vezeték nélküli hálózati kapcsolódási lehetőséggel és felügyeleti szoftverekkel is rendelkezik. A felhasznált HP 940/940XL patronok színenként cserélhetők, a bennük található pigmentalapú tinta pedig tartós, professzionális minőségű nyomatok előállítására képes, és a víznek is jól ellenáll. Képes az automatikus kétoldalas nyomtatásra, és felszerelhető egy második kiegészítő papíradagoló tálcával is.

HP Officejet 6500 All-in-One
HP Officejet 6500 All-in-One [+]

Az Officejet 6500 All-in-One sorozat gazdag funkcionalitást kínál, képességei között automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás, szkennelés és fax funkciók is szerepelnek. Lézerminőségű fekete-fehér és színes nyomatokból is 7 oldalt képes elkészíteni egy perc alatt. A hálózatokhoz való csatlakoztatáshoz beépített vezetékes, illetve a Wireless változatban vezeték nélküli (802.11 g) modul is rendelkezésére áll. A beépített, LED technológiájú szkenner közvetlenül képes memóriakártyára, hálózati mappába dolgozni, de egy előre megadott e-mail címre is képes elküldeni a másolatokat, a fax modul pedig képes kiszűrni a nem kívánt üzeneteket. Az Officejet Pro 8000 Magyarországon március 4-étől kapható, a 6500 All-in-One megjelenése március 15-én esedékes, áruk 50 000 forint körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés