Új tenyérmozit dob piacra a Maxfield

Más gyártókhoz hasonlóan a Maxfield is kihasználja a szeptember 1-jén kezdődő berlini IFA 2006 kiállítást új termékei népszerűsítésére. Ilyen újdonság az ősz folyamán piacra kerülő MAX-PMP 20 médialejátszó, melynek 4,3 colos, 480x272 pixel felbontású, 260 ezer színt ábrázolni képes kijelzőjén álló- és mozgóképek is megtekinthetők.

Hirdetés

A 20 GB kapacitású merevlemezes tárolóval felszerelt készülék MPEG-1/2/4, WMV9, DivX 3/4/5 és XviD formátumú videókat, MP3, WMA és OGG Vorbis hangfájlokat tud lejátszani, emellett kezeli a JPG, TIFF, GIF és BMP képeket. A hangzást Wolfson 3D technológia és hatsávos equalizer hivatott kellemessé tenni. Az eszköz NTSC és PAL szabványt támogató AV-kimenettel és -bemenettel is rendelkezik, így videórögzítésre is használható, beépített mikrofonja révén pedig a diktafon funkció sem idegen tőle. Érdekesség, hogy a MAX-PMP 20 Bluetooth 1.2 interfészt is kapott, mely hangtovábbítást és távirányítást tesz lehetővé.


[+]

Számítógépről a lejátszó USB 2.0 interfészen keresztül érhető el. A készülék mérete 132 x 79 x 20 mm, tömege 260 gramm; a beépített lítium-polimer akkumulátor legfeljebb 12 órás működéshez elegendő energiát szolgáltat, videózáskor ez az időtartam 6 órára csökken. A lejátszó ajánlott ára 299 euró.

A gyártó egyszerűbb, MAX-SIN nevű lejátszójáról már korábban beszámoltunk, nemrég azonban megjelent a széria új tagja, a MAX-SIN Touch, mely még elegánsabb lett, részint érintésérzékeny kezelőszerveinek köszönhetően. A 128x64 pixeles OLED kijelzőt tartalmazó készülék WAV, MP3, WMA (DRM) és OGG formátumú hang megszólaltatására képes; ezek tárolásáról 512 MB vagy 1 GB kapacitású flashmemória gondoskodik. Itt is rendelkezésre áll equalizer, virtuális 3D hangzás (SRS WOW) és diktafon funkció. Az eszköz USB 2.0 portra kapcsolható; Li-polimer akkumulátora 12 órányi zenehallgatásra ad módot. Mérete 81 x 34 x 8 mm, tömege 30,5 gramm. A MAX-SIN Touch a memória méretétől függően 77, illetve 92 eurós ajánlott áron kapható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés