Bármikor befuthat a Creative szélesvásznú zsebmozija

Hirdetés

Szokatlan információkiszivárogtatásról adott hírt tengap az epiZENter.net internetes magazin; a Popular Mechanics c. újság már utcára került szeptemberi számában hírt ad egy még be sem jelentett Creative médialejátszóról, mely a Zen Vision család legújabb tagjaként a Zen Vision W nevet fogja viselni. A lap néhány információmorzsát, mi több fogyasztói árakat is közöl a lejátszóról, mely alighanem a szélesvásznú kijelzőről kapta nevét.


Forrás: epiZENter.net

A 30 és 60 gigabájtos merevlemezzel szerelt változatban, rendre 399 és 499 dolláros fogyasztói áron debütáló Zen Vision W a család első tagjához képest megnövelt méretű, 4,3 hüvelykes képátlójú kijelzőt kap majd – ehhez a méretkategóriához állt közel az általunk is kipróbált Cowon iAudio A2 kijelzője. A nyomtatott magazin munkatársainak alighanem lehetőségük adódott arra is, hogy kipóbálják a médialejátszót, az újság szerint ugyanis a Zen Vision W-nek páratlanul szép képet adó kijelzője van, mely össze sem hasonlítható az ezen a területen sokat bírált Zen Vision változat TFT-jével.

Az új Creative médialejátszóról a hivatalos bejelentésig mindezen túl meglehetősen keveset tudni; az biztosnak tűnik, hogy az eszköz lejátssza majd a különféle DivX kódolású filmeket, és CompactFlash olvasóval is ellátják majd – így a megfelelő digitális fényképezőgépek tulajdonosai képtárként is használhatják majd a készüléket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés