Új Pinnacle digitális tévévevők

Hirdetés

A Pinnacle újabb USB csatolós, pendrive formájú digitális tévévevőt jelentett be. A gyártónak egyébként is szokása, hogy hardvereit egyszerűbb és gazdagabb szoftvermelléklettel egyaránt piacra dobja, az új PCTV DVB-T Stick esetében azonban még tovább megy, és három eltérő csomagot tesz elérhetővé.

Mindhárom modell képes DVB-T tévé- és rádióműsorok vételére, akár időben eltolt lejátszására, merevlemezre vagy DVD-re rögzítésére MPEG-1/2 formátumban. Természetesen támogatott az elektronikus műsorújság (EPG) is. A PCTV DVB-T Stick Solo nevű alapmodellt azoknak szánják, akik valóban csak a notebook mellett ülve akarnak tévézni, ehhez a modellhez ugyanis nem jár távirányító. Emellett ennél az egynél hiányzik a Pinnacle TV Center Pro szoftverből a DivX formátumban történő felvétel lehetősége. Ezt a két tételt már megtaláljuk a középső típusnál, a melléknevek nélküli PCTV DVB-T Sticknél.

A legjobb felszereltségű PCTV DVB-T Stick Ultimate további extrákkal szolgál. A Pinnacle Studio QuickStart programmal videók szerkesztésére, majd az így kapott anyag DVD-re írására van mód. Csak ehhez kapják meg a vásárlók a DistanTV szoftvert, melynek révén (vezetékes vagy vezeték nélküli) hálózaton keresztül lehet továbbítani a tuner által fogott műsort. Az új tévévevő három változata rendre 40, 50, illetve 60 eurós ajánlott áron kerül piacra.

Azóta történt

Hirdetés