Új mobil tárhelyek a Verbatimtól

A Verbatim stílusos megjelenéssel és 170 grammos tömeggel büszkélkedő, 86 x 137 x 16 mm-es készülékházba zsúfolt 2,5 hüvelykes termékei, Color Edition és Black Edition néven kerülnek a boltokba. Az előbbi széria öt darab 320 GB-os kapacitással rendelkező merevlemezt foglal magába, míg az utóbbi jelzéssel mindössze egy 500 GB-os modell kerül forgalomba.


Verbatim Color Edition 320 GB

A vörös, kék, rózsaszín, zöld és fényes fekete színekben pompázó Color Edition termékcsalád merevlemezeiben 5400 fordulatot tesztnek meg a tányérok percenként, míg az adatok USB 2.0 kapun keresztül vándorolnak a számítógép felé. A Black Edition verziót is az előbbi paraméterek jellemzik, továbbá a portéka fekete színű gumiborítást kapott, melynek köszönhetően csökken az esélye annak, hogy a kicsúszik felhasználó kezéből.


Verbatim Black Edition 500 GB

A Verbatim mellékeli a biztonsági mentést támogató Nero BackItUp 2 Essentials szoftvert is, mely a Windows operációs rendszerekre telepíthető fel. A színes borítással ellátott széria termékei 26 100 forint ellenérték fejében vihetők haza, a Black Edition áráról azonban még nem nyilatkozott a vállalat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés