Hirdetés

Új házat alkotott az Antec: Performance One P8

A 31 éve piacon lévő vállalat nem volt rest egy kis edzett üveget belecsempészni az összeállításba.

Hirdetés

Elkészült az Antec legújabb háza, ami a Performance One szériában foglal helyet és egyszerűen csak a P8 jelzést viseli magán. Ez a modell ismerős lehet, hiszen a gyártó a Computexen mutatta be a prototípust, nekünk is volt szerencsénk hozzá, de most már a boltokban is megvásárolható lesz. Az fekete színű ATX miditorony acél vázra épül, egyik oldallapja szintén acél, a másik edzett üveg, előlapja pedig a jól megszokott ABS műanyag. Az összeállítás 7,5 kilogrammot nyom, méretei pedig (magasság x szélesség x mélység) 443 x 210 x 470 milliméter.


[+]

Alaplapokat Mini-ITX-től ATX méretig, VGA-ból pedig 390 milliméter hosszú darabokat fogad. Az izolált alsó tápegység hossza legfeljebb 220 milliméter lehet, a processzorhűtő megengedett magasságát nem kötötték az orrunkra. 2,5"-es adattárolóknak négy darab dedikált rögzítési pont áll rendelkezésre, emellett 2,5/3,5"-es vegyes rackből kapott egyet, ami két egységet nyel el. 5,25"-es rekesz egyáltalán nincs, bár helye lenne, a specifikáció nem említi.


[+]

Szellőzését gyárilag egy-egy elő- és hátlapi 120 milliméteres ventilátorral oldották meg, de előbbi még két 120 milliméteressel bővíthető, esetleg a 3 darab teljesen kiváltható két darab 140 milliméteres szélgéppel. Felül hasonló a helyzet, két darab 140 vagy három darab 120 milliméteres légkavarót képes fogadni, de gyárilag ez a hely üres. Három eltávolítható, mosható porszűrőre is futotta, az első az előlapi, a második a tetőn található, míg a harmadik a tápegységben fellelhető ventilátort védi. A felsorolt ventilátorok kiválthatóak vízhűtéses radiátorral is, annyi megkötéssel, hogy a felülre a három ventilátorhely ellenére legfeljebb 240 milliméter hosszú darabot lehet beszerelni.

A vállalat jól láthatóan nem törte össze magát extrák terén, például nincs zajcsillapítás sem, de a szokásosnak mondható előlapi I/O részletet nem spórolták le: függőlegesen két 3,5 milliméteres jack aljzat és egy pár USB 3.0-s csatlakozó kapott helyet. Mindezért az Antec 79 eurót számol fel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés