Hirdetés

Itt az Antec Mini-ITX kockaháza, a Cube

Aki otthon van a Razer és az Antec termékek világában, abban nyilván azonnal megfogalmazódik a kérdés, hogy mi az új a Cube-ban? Hiszen a gyártó a Razerrel karöltve már a tavalyi év vége felé bemutatott egy házat, aminek ugyanez, pontosabban Antec Cube Designed by Razer volt a neve, most pedig nem látunk lényegi különbséget. Nos, ez valóban így van, a Cube - Certified by EKWB ház esetében a technikai paraméterek (ezekről részletesen itt) teljesen megegyeznek a Razer dizájnolta kiadással, de megjelenését tekintve nem kell a Razer-féle megjelenést (embléma, zöld világítás, zöld USB portok, Razer felirat belül) bámulnia, és nem utolsósorban az ezzel járó felárat sem kell kifizetnie annak, aki egyébként erre a házra vágyna.


[+]

Mint látható, az újdonság nevében szerepel a népszerű, vízhűtésekkel foglalkozó EKWB neve is, amiről a vállalat annyit árult el, hogy a Cube egyfajta kooperációban készült, de arról nincs szó, milyen előnyökkel jár ez a vásárló számára, hiszen a behelyezhető lég- és vízhűtéses elemek számában, elhelyezésében sincs változás a korábbihoz képest. Mindenesetre a dizájnon változtattak, és a Razernél látott zöld LED-eket hatszínűre cserélték (plusz ott a kikapcsolt mód), így a vásárló maga állíthatja majd be, melyik a neki tetsző világítás a ház tetején található gomb nyomogatásával. Elhagyták a Razer emblémát is az előlapról, és eltűnt a Razer felirat a ház aljában lévő tápegység takaróról, utóbbit az EKWB emblémája helyettesíti.


[+]

Ugyan az Antec hivatalos árat nem adott, de a razeres Cube 325, míg a most bemutatott, Cube Certified by EKWB 225 dollárba kerül a webshopok szerint, azaz a mostani példány 100 dollárral kerül majd kevesebbe, ami azért egyáltalán nem elhanyagolható különbség, noha a Cube így sem lett egy filléres játékszer.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés