Új digicam a Canontól

Hirdetés

Az S-60 39 mm vékony vázába épített optika 3,6-szoros zoommal rendelkezik, melynek fókusztávolsága 28 és 100 mm között változtatható. Az opcionálisan megvásárolható telekonverterrel akár 200 mm-re is növelhető a fókusztáv.


Forrás: CHIP

A Canon S-60 használatát nagyban megkönnyíti a 13-féle megvilágítási funkció vagy a kilencpontos autofókusz. Ez utóbbi helyett bekapcsolható az úgy nevezett "FlexiZone" mód, melynek segítségével a fényképész szabadon állíthatja be a fénymérést és a fókuszt a kép egy adott zónájára. A gyors "Digic" képfeldolgozó processzornak hála akár két kép is készülhet másodpercenként. A készülékkel maximum 180 másodperces mozgóképeket is készíthetünk, míg VGA-felbontásban maximum 30 másodperc áll rendelkezésünkre.

Mint dSLR kollégái, az S-60 is képes a RAW és a JPEG fájlok szimultán rögzítésére. Ezeket CompactFlash memóriakártyákra menti, ahonnan USB1.1 csatlakozáson keresztül tölthetők át PC-re. A fényképezőgép kompatibilis a PictBridge szabvánnyal, így a képek nyomtatásához nem szükséges a számítógép közbeiktatása. A gyártó június közepétől kezdi majd forgalmazni a PowerShot S-60-at, 580 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés