2019. június 18., kedd

Útvonal

Hírek » Nyomtató rovat

Visszanyomtat a szkenner

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Napi Gazdaság

Két új dokumentumbeolvasó készüléket mutatott be a Canon.

A Canon két új dokumentumbeolvasó készüléket dobott a piacra. A DR-7080C jelű síkágyas, A3-as méretű dokumentumok beolvasására is alkalmas készüléket a kis és közepes példányszámokkal dolgozó cégek számára tervezték, a CR-180-as csekkbeolvasót pedig főként a bankok, szállítmányozó cégek, közművállalatok használhatják, ahol kis méretű formanyomtatványok nagy sebességű feldolgozására van szükség.

A DR-7080C jelű dokumentumbeolvasó az A3-as méretű dokumentumok színes beolvasására is alkalmas síkágyas, lapadagolóval felszerelt készülék, amely percenként akár hetven lap archiválását is képes elvégezni, ami a gyakorlatban tízezer oldalas napi teljesítményt jelent.

A CR-180 fantázianevű masinát napi 25 000 csekk feldolgozására tervezték. A piacon jelenleg elérhető modellekkel ellentétben nem érzékeny a papírvastagságra, 0,08-0,20 mm-es lapvastagságon belül "mindenevő", ugyanakkor a lapméretet és vastagságot érzékelő beépített szenzoroknak köszönhetően automatikusan észleli, ha egyszerre két dokumentum kerül az olvasóegység elé. A CR-180 kezelőszoftverének egyik fontos szolgáltatása a színkiejtési funkció: segítségével a beolvasás során figyelmen kívül hagyható az RGB-színek egyike, így egyszerűen és gyorsan megoldható a megfelelően tervezett kitöltött űrlapok feldolgozása. A készülék alapkiépítésben tartalmaz egy tintasugaras nyomtatóegységet, amely maximális beolvasási sebesség mellett is képes visszanyomtatni az eredeti nyomtatványra bármely előre definiált szöveget (például a beolvasó személy nevét, az iktatószámot, a beolvasás dátumát).

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.