Új COOLPIX modellek a Nikontól

Az új modellek olyan új és érdekes szolgáltatásokkal kecsegtetnek, mint például a világ első projektoros megoldása, amely COOLPIX S1000PJ-ben debütál majd, az érintésérzékeny, multi-touch rendszerű, 3,5"-os kijelző, amely a COOLPIX S70 ékessége, vagy a COOLPIX S640 hihetetlen sebessége, amely akár egy dSLR géppel is felveheti a versenyt. A COOLPIX S570 a kezdő fotósok szívét kívánja megdobogtatni, elegáns formavilágával. Mind a négy új modell NIKKOR optikát, és EXPEED képfeldolgozó egységet kapott.

Nikon COOLPIX S70

A gyártó kihangsúlyozta, hogy az S70 megalkotásánál a könnyű használhatóság volt a fő szempont, amit szem előtt tartottak a Nikon mérnökei. A gép kulcsfunkciója a 3,5"-os érintésérzékeny kijelző, amely képes egyszerre több érintést is érzékelni és feldolgozni. A kijelzőhöz kapcsolódó szolgáltatás még az érintéses kioldó is, amely képes a kijelzőn látott kép bármely pontjának megérintése után beállítani az adott pont megörökítéséhez szükséges értékeket, majd exponálni. A gép szenzora 12,1 megapixel felbontású, az optika pedig 5x-ös optikai zoom használatát teszi lehetővé, továbbá HD felbontású videofelvételeket is készíthetünk a géppel.

Nikon COOLPIX S640

Az S640 a leggyorsabb COOLPIX szériás modell a világon. Mind indítási, mind pedig az autófókusz sebességében vetekszik egy dSLR fényképezőgéppel (itt a gyártó a D40-el veti össze új kompaktját). A páratlan sebesség mellé 12 megapixeles, ISO 6400 értékek használatára is alkalmas képérzékelő, és 5x-ös nagyításra képes, optikailag stabilizált objektív is társul. A gépet megfordítva egy 2,7"-os LCD kijelzőn nézhetjük vissza az általunk készített képeket.

Nikon COOLPIX S570

Az S570-ela gyártó a teljesen kezdőket célozza meg. A 12 megapixeles szenzor köré épülő, 5x-ös nagyításra képes, nagy látószögű optikával ellátott fényképezőgép teljes képméret esetén is ISO 3200-as érték használatát teszi lehetővé, és teljesen automata működésre is képes, így mindig, minden helyzetben segíti felhasználóját a tökéletes képek elkészítésében.

Nikon COOLPIX S1000PJ

Az új COOLPIX S1000JP a világ első olyan fényképezőgépe, amely beépített kivetítővel rendelkezik, amely segít a felhasználóknak abban, hogy fényképeiket könnyen megoszthassák másokkal. A beépített projektor képes a gépen lévő képeket 10 cm és 1 méter közti méretben kivetíteni. A 12 megapixeles szenzor köré épülő újdonság 5x-ös optikai nagyításra képes objektívet, és 2,7"-os LCD kijelzőt kapott.

my Picturetown

A Nikon képmegosztó szolgáltatása a my Picturetown, 2 GB-os tárhelyet és online fotóalbumokat is biztosít felhasználói számára. Akinek a fent említett tárhely nem elég az igényelheti a Gold tagságot, amely plusz tárhellyel és további előnyökkel jár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nikon

Azóta történt

Hirdetés