Totális háborút céloz az új Radeon Software

A 19.5.2-es szoftvercsomag frissített profilt kínál a Total War: Three Kingdoms című játékhoz.

Hirdetés

Az AMD elérhetővé tette a 19.5.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely a Total War: Three Kingdoms című játékokhoz kínál egy frissített profilt. Emellett az eszközillesztő hibajavításokat is hozott, többek között a Radeon WattMan többet nem fog bizonyos VGA-kon rossz maximális hőmérsékletet listázni, a GPU kihasználtsága sem fog megjelenni a Radeon Performance Metrics Overlay felületen a nem támogatott hardvereknél, a HDR lejátszása nem lesz hibás, illetve nem állhat le bizonyos Ryzen APU-kon, valamint a Radeon VII VGA-val a több kijelzős rendszereknél megszűnnek a képi villogások.

A 19.5.2-es verziójú, Adrenalin 2019 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, VII, Pro Duo, illetve Pro WX szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező mobil gépekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés