Hirdetés

Fura talppal, de új IPS panellel érkeznek az új Toshiba Regza ZP3 tévék

Az borítékolható volt, hogy az októberben boltokba kerülő, tehát a karácsonyi piacra szánt, új, ZP3 sorozatba tartozó tévék megkapják a Toshiba saját fejlesztésű rendszerét, a CEVO Engine-t. Erről már írtunk itt is korábban, és azt is lehetett tudni, hogy az év végére a belépő szintet kivéve minden televíziót ellátnak ezzel, de a szintén saját fejlesztésű Positive Resolution 7" viszont valódi újdonság.

Toshiba ZP3
Toshiba ZP3

Ezt az eljárást a sokszor satnya minőségű, alacsony felbontású tévéadások feljavításának érdekében dolgozták ki. Az alkalmazott Full HD IPS panelek szintén újak. A készülékek 240 hertzes képfrissítési rátával dolgoznak, amennyiben a felhasználó aktiválja az Active Scan 240 funkciót, maximális kontrasztarányuk pedig 2 000 000:1.

A ZP3 széria tagjai képesek a 3D tartalmak megjelenítésére, amelyhez a passzív polarizációs képalkotási technológiát használják. A DLNA kompatibilis termékek lehetővé teszik a műsorok külső USB adattárolóra történő rögzítését. Bár a vállalat hivatalosan nem szolgált információval a termékek áráról, ám Japánból származó pletykák szerint a 37 hüvelyk képátlójú változatért 2300 dollárt, a 42 hüvelykesért pedig 3000 dollárt kérnek majd el. Fejlett technológiák, kapcsolódó szolgáltatások ide vagy oda, ez brutálisan drágának tűnik elsőre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés