Hirdetés

T elem a Thermaltake jóvoltából

Hirdetés

A Thermaltake bemutatta legújabb, Element szériába tartozó számítógépházát, mely a T jelzést kapta. Az impozáns külsővel megáldott, fekete színű toronyház majdnem 7 kg-os tömeggel rendelkezik, a belsejébe pedig ATX vagy microATX méretű alaplapot lehet szerelni. A termék három 5,25, egy 2,5 és hét darab 3,5 colos meghajtót képes fogadni, a kisebb méretű rekeszek közül egy 3,5 hüvelykes helyet kivéve mind rejtve van.

A 480 mm magas, 210 mm széles és 525 mm mély házban a felmelegedett levegő eltávolításáért a hátul elhelyezkedő 12 cm-es és a felül található 20 cm-es, piros LED-del ellátott ventilátor felel. Előbbi 1400, az utóbbi pedig 700 fordulat/perces teljesítményű motorral üzemel. Extra hűtés felszerelésére is számos opció van. Az előlap mögé két darab 12 vagy 14 cm-es, illetve egy 20 cm-es légkavaró helyezhető el, míg az oldallapra egy 12 vagy egy 23 cm-es ventilátor rögzíthető. A ház tetején helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 csatlakozóval szolgál.


[+]

A Thermaltake Element T még ebben a hónapban az üzletekbe kerül, az ajánlott fogyasztói árról azonban nem számolt be a vállalat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés