Leetgion El'Druin rágcsáló Diablo rajongóknak tervezve

Hirdetés

A Thermalright érdekeltségébe tartozó márka, a Leetgion nem olyan régen már megmutatta, hogy mire képes, ha speciális, célzottan egy területre fókuszáló egeret kell megalkotnia. Azonban míg a Hellion fejlesztésénél az RTS játékok, így például a Starcraft II rajongók igényeit vették figyelembe, addig legújabb eszközük, az El'Druin inkább az RPG-kre fókuszál, köztük pedig kifejezetten a nemsokára megvásárolható Diablo III-ra.

A mostanában igen népszerű, 100 és 5000 dpi között állítható Avago 9500-as lézerszenzor köré épített El'Druin egér szimmetrikus kialakítást és japán Omron mikrokapcsolókat kapott, így várhatóan az élettartammal és a gombok minőségével nem lesz probléma. A szokásos két gombon és a köztük elhelyezett görgőn kívül az egér két oldalára egy-egy specialitás is felkerült. A bal oldalra egy gombként is funkcionáló négyirányú SPAD került, míg a jobb oldalon a DPI Micro Tune és Omni-Tuner  DPI- és profilválasztó tárcsa, valamint az ezek használatához szükséges gomb kapott helyet.

A DPI Micro Tune lehetővé teszi a játékosoknak, hogy rendkívül finom lépésekben állítsák be az érzékenységet, míg az Omni-Tuner a négy profil közötti váltásra szakosodott. Természetesen a gombok (melyből összesen 12 darab áll rendelkezésre) mindegyike igény szerint programozható, és az aktuálisan használt profilt színekkel jelző LED-ek sem hiányoznak a Leetgion legújabb fejlesztéséből. A 126 x 80 x 44 mm-es méretekkel rendelkező egér további extrája, hogy a tenyértámasz cserélhető kisebbre vagy nagyobbra, illetve ezek két különféle felülettel is elérhetők, azaz összesen négy darab tenyértámasz közül választhatjuk ki a legkényelmesebbet.

A Hellionhoz hasonlóan az El'Druin is USB porton keresztül kommunikál a számítógéppel, kábele harisnyázott, és a mai trendeknek megfelelően a beállításokat fedélzeti memóriájában tárolja. Sajnos a vételár és a megjelenés dátuma egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés