Hirdetés

Tényleg készülhet egy új Switch konzolverzió

A Universal Display Corp konkrétan megemlítette a Switch Pro nevet az első negyedéves beszámolójukon.

Hirdetés

A Nintendo háza táján most talán a legnagyobb kérdés, hogy lesz-e új Switch konzolverzió. A vállalat elnök-vezérigazgatója az idei esztendő első negyedévében tagadta, hogy egyhamar érkezni fog egy ilyen fejlesztés, de ez a szöveg ugyanakkor lehet üzletstratégia megfontolás is, elvégre a cég vezetője nem definiálta, hogy milyen időtávról beszél. Márpedig különböző pletykákban folyamatosan feltűnik az új Switch, ráadásul visszatérő elem az OLED kijelző.

A helyzet mára annyiban változott, hogy némileg hivatalos forrásból is érkezett egy említés a fejlesztés létezésére, ugyanis Steven V. Abramson, a Universal Display Corp elnök-vezérigazgatója a vállalat első negyedéves beszámolóján kiemelte, hogy egyre több cég alkalmaz OLED kijelzőt az új eszközeiben, és itt utalt a játékosok piacára is, amikor ecsetelte azt, hogy a fellelhető riportok alapján a Switch Próhoz is ilyen megjelenítőt választott a Nintendo.

Ez természetesen még nem erősíti meg az új Switch konzolverzió létezését, hiszen a Universal Display Corp vezetője eléggé árnyaltan fogalmazott, de az efféle befektetői előadásokon azért nem szokás olyan termékeket emlegetni, amiről legalább belsőleg nem tudják biztosan, hogy létezik, mivel az túl nagy felelőtlenség lenne.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés