6400 MHz-re gyorsulnak a Team Group Elite memóriái

A kétféle bordával vagy anélkül bezsákolható RAM-okkal akár még rendszerünk fogyasztását is visszafoghatjuk.

A Team Group felfrissítette kicsit asztali vasakba való memóriáinak kínálatát, és egy-egy új, 6400 MHz-es effektív órajelre hitelesített, JEDEC sztenderdeknek eleget tevő modellel bővítette a DDR5-ös Elite, illetve Elite Plus termékcsaládjait.

Az 1,1 voltot kérő, korlátozott élettartam-garanciával értékesítésre kerülő megoldások specifikációi megegyeznek egymással, a különbség mindössze annyi, hogy a nevében "Plus" utótagot viselő típus chipjein – csupasz testvérével ellentétben – ízléses alumíniumborda táborozott le, amelyet feketében és ezüstben egyformán választhatunk. A CL 52-52-52-103-as primér késleltetésekre kalibrált, 51 200 MB/s-os sávszélességgel rendelkező újoncok egyesével és kétcsatornás kitekben egyaránt elérhetők lesznek, kapacitás tekintetében pedig 16, valamint 32 GB-os modulok szerepelnek az opciók között.

Ha minden a tervek szerint halad, a 32, továbbá 31,25 mm magasra nőtt RAM-ok augusztustól válnak először megvásárolhatóvá Észak-Amerikában az Amazonon keresztül és az olyan tajvani székhelyű elektronikus kereskedelmi platformokon, mint a PChome, a Momo vagy a Shopee. A leendő vételárakat egyelőre nem közölték.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés