Nagyon hisznek a szabványos feszültségben a Team Group új memóriái

A DDR5-ös ELITE U-DIMM csomagok kellemes effektív órajeleket képesek produkálni.

A DDR5-ös memóriák ugyan magas órajelre képesek, de az időzítésük mellett azért a feszültségértékekre is szoktak érkezni a panaszok. Egyszerűen komolyabb effektív frekvencia mellett egyik paraméter sem szokott optimális lenni, és ez különösen igaz az üzemfeszültségre.

Hirdetés

A Team Group most bejelentett egy új ELITE U-DIMM memóriaszettet, amelyek különlegessége az, hogy 1,1 V-os, azaz szabványos feszültségen dolgozik. Ez önmagában nem lenne nagy dolog, hiszen 4,8 GHz-es effektív órajelen már felkínálta ezt a gyártó, de az új csomag már 5,6 GHz-en képes erre, ezen túlmenően lesz pedig 5,2 GHz-en ketyegő verzió is lesz.


[+]

Sajnos a vállalat az időzítésről nem ejtett szót, de ebből a szempontból nem érdemes különösen jó adatokra számítani, mivel a 4,8 GHz-es modell CL 40-40-40-77-es paraméterezéssel rendelkezett, így az 5,2 és 5,6 GHz-es változatok az üzemfeszültség módosítása nélkül ezt, vagy inkább ennél rosszabb értékeket hozhatnak.

A Team Group újdonságai nem rendelkeznek majd hűtőbordával, de érthető okokból erre nincs is szükségük. A szállítást a cég hamarosan megkezdi, és mindegyik eltérő órajelű verzió kétcsatornás működésre felkészített kétmodulos szettként érkezik 16, 32 vagy 64 GB-os összkapacitással.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés