Szupertitkos hardveren dolgozik az NVIDIA?

Hirdetés

Nem volt kérdés, hogy az NVIDIA a DirectX 11-es Crysis 2 DLC debütálására új hardverrel készül, arról azonban nem igazán voltak hírek, hogy ez konkrétan mit jelent. Egy új videó alapján notebookról van szó, ami az ominózus játékot képes 30 képkocka/másodperces sebesség felett futtatni. Az új adatok szerint tulajdonképpen nem nehéz kitalálni, hogy a GeForce GTX 485M kerül leváltásra egy gyorsabb mobil GeForce-szal, mely SLI konfigurációba is köthető, ahogy arról a videó árulkodik.

Ennél több adat egyelőre nem derült ki, így megkérdeztük, hogy a mobil masinák úttörőjének számító a Panther 2.0-ban megtalálható lesz-e ez az új konfiguráció a jövőben. A EUROCOM elmondta, hogy nincs felhatalmazásuk kommentálni semmilyen készülő mobil hardvert, de ha érkezik a GeForce GTX 485M-nél gyorsabb mobil GeForce, akkor az természetesen beépíthető lesz a Panther 2.0-ba.

A vállalat a fentebb beágyazott videóra reagálva elmondta, hogy a Panther 2.0-t már egy ideje tesztelik a nemrég megjelent DirectX 11-es Crysis 2 DLC-vel, és a tapasztalatok alapján elmondhatják, hogy a masina alapkonfigurációját "csak" háromcsatornás 12 GB-os rendszermemóriára kell bővíteni, továbbá be kell építeni két darab 2 GB-os GDDR5 memóriával rendelkező Geforce GTX 485M-et, amelyek SLI módban üzemelnek majd. A EUROCOM állítása szerint ez a rendszer többnyire 30 képkockát számol ki másodpercenként a DirectX 11-es Crysis 2 alatt, és mindez "csupán" 4300 dollárjába kerül a játékosnak. Természetesen, ha érkezik egy újabb, és nem mellesleg gyorsabb mobil GeForce, akkor az sem lesz túl olcsó, de a játékra tervezett notebookok esetében megszokottak a meglehetősen elborult árazások.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés