- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalázs
tag
Most itt én vagyok a vak vagy tényleg csakannyit látni hogy egy valamin megy a krájzisz 2 mert ugye ez csak lopott videó nem mondjuk egy külső kamerával felvett dolog
első: nem biztos hogy laptop mert nem látjuk kívülről
második: az ösz info csak egy ilyen paintes montázsú rendszerinformáció fekete satírral.
ennyi az össz infó a gpu ról és mi van egy asztali super crossfire 2 turbós amd-n futott azt se tudnánk meg innen.
amikor az amd a fusion apu-t mutogatta legalább volt bennük annyi hogy kiraktak egy cpuinfóst és ablakba futtatták plusz kamerával vették fel hogy nincs benne linkelés.
Itt az új szlogen a cikkhez: The nvidia means that this was played! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Jó, hogy többen írtak ilyet, de mi a bizonyíték arra, hogy a HDMI-re kötött kijelzők és a CRT-ken történt fagyás között összefüggés van? Egyelőre semmi adat nincs. Van nemtomhány felhasználó, akinek fagy, és az AMD nem tudja a hibát reprodukálni. Most egészen pontosan mit kellene ezen kutatni? Ha kiderül a hiba oka, és a javítás, akkor azzal már lehet mit kezdeni. Esetleg, ha az AMD megírja, hogy ezzel a meghajtóval gond van, akkor az szintén információ.
-
siriq
őstag
Onnan gondolom a crt-s fagyast mert mar tobben megerositettek.
Legalabb felhivnam az emberek figyelmet, hogy ne hasznaljak a 11.6-s drivert mert BSOD-t okozhat, rosszabb esetben teljes reinstall kell(windows, ha valaki nemert annyira hozza). Tudom ciki ilyet irni de megis ez van. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Miből gondolod, hogy a CRT-s monitor mellett ugyanez okoz fagyást?
Milyen tájékoztatásra gondolsz? Szerinted akinek előjön a hiba, az ki lesz segítve azzal, hogy beírom a fórumba, hogy az AMD nem tudja reprodukálni a hibát? Hát nem. Sőt elkezdi a saját gépében keresni a hibát, mert úgy gondolja, hogy ha a Catalyst csapat nem tudja előidézni a fagyást a tesztgépeken, akkor egyedi gond lesz. De mint írtam ebben az esetben elég nehéz elképzelni a user errort, bármennyire is sok szempont utal rá.
Ettől persze még elképzelhető, hogy valakinek a fagyása user error, de valószínűleg a HDMI-s kijelzőt használó többségé nem az.
Majd ha az AMD előáll, hogy igen megvan a hiba forrása, és így meg úgy kell javítani, akkora az információ lesz. Addig csak annyit tudok írni, amit te, azaz az AMD nem tudja kifagyasztani a tesztplatformokat. Ezzel az infóval meg senki sem megy semmire.
-
siriq
őstag
Ahham. Meg aki crt monitort hasznal HDMI-vel? Mert crt monitornal is van BSOD. Nem artana kicsit utana olvasni.
Jah, de az nem megoldas ha valakinel problema van es bevagod a szokasos: nalam nincs baj szoveget. Meg tajekoztatni sem tajekoztatnal senkit ha en be nem irkalom a dolgokat. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyelőre a hibáról beszámoló felhasználok nagyon nagy többsége LG kijelzőt használ HDMI-n. Ez egy biztos kiindulási alap. Meg kell nézni, hogy azok a monitorok amelyek nem LG márkanéven futnak, hol készültek. Nem kizárt, hogy az LG-nél, és az már elég jól behatárolja a hibát. Innentől érdems bevonni az LG-t, mert hamarabb kiderül, hogy mi a gond. De a legbiztosabba a memory.dmp kikérése az érintettektől, mert abból az induló programok is kiderülnek, és ez szintén elég jól behatárolja a gondot. Bőven elképzelhető, hogy egy program okozza az egészet, és az AMD-nél azért nem jön elő ugyanazokkal a konfigokkal, mert a tesztplatformokon nincs fenn az a program.
Már bocs, de arról végképp nem tehetek, hogy engem nem érintenek ezek a BSOD-ok, meg install problémák. Pedig havi két-három Catalyst telepítésem van. -
siriq
őstag
Ezt mar mind tudom(ez is regi). Ettol nincs valami ujabb?
Körültekintően telepítve, semmi csodahack a regiszteriben, az AMD eltávolítási útmutatóját követve, már két napja működő 11.6-ot eredményez nálam (ugyanazt a csomagot telepítettem, ami megjelent). Telepíts az előírás szerint és nem lesz BSOD.
Ez meg toled idezve
Ez magyarazd el azoknak akiknel lassan mar lincselos hangulat alakult ki.
Egyebkent nem LG hiba. Nem csak azokat erinti. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem elég az önkénteseknek a gépét átnyálazni. Ezt még laborban reprodukálni kell. A hotfix a hét elejére volt tervezve, de az AMD a friss adatok alapján sem tudott olyan gépet összerakni, ami ezt a hibát generálja, egyszerűen lemásoltak pár konfigot, de nem jön elő. Most kérik a felhasználókat, hogy készítsenek egy full memory.dmp-t a hibáról, mert egyelőre az érintett konfigurációk hadán sem sikerül összehozni a BSOD-ot a Catalyst csapatnak.
Egyelőre azt lehet tdni, hogy a HDMI-re kötött, főleg LG kijelzők BSOD-ot dobnak a felhasználóknál, de az AMD tesztereinél nem. Mindenesetre egyelőre gyanítható, hogy most azon kevés eset egyike ez, amikor nem user errorról van szó, még ha az AMD-nek nem is sikerült reprodukálni a hibát. A full memory.dmp annyiban segíthet, hogy a programokról felvilágosítást ad az AMD-nek, mert a hardverrel nem érnek el eredményt.
-
siriq
őstag
Most nem fogok uj infokat linkelni. Dolgozanak a Ph-sok is. Mert ez igy most ebben a formatumban keves. Bulvar hirt csinalni a folapon az megy. Utana jarni az mar b...
Mint kb. a BSOD kalvariat sem emlitik meg a catalyst-nal. -
yakuza.tora
addikt
-
Dr. Akula
félisten
A cím alapján azt hittem hogy egy tegra x+1 szerű izé mobiltelefonba, erre csak 1 geforce...
-
Kon
csendes tag
ez a kép adja!
-
Móci
addikt
Már ezen sem lepődnék meg...
Annyira rossz nem lett talán...
-
janos1988
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
Szoval neked is feltunt...
-
In1ruder
csendes tag
Remek beindult a hordozható vízforraló fejlesztése.
-
kpal
nagyúr
király
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Bírom az ilyen címeket
-
Geller72
veterán
..közben, amíg lement ez az ötven komment, portoltam a W7-et szimplán VGA-ra. Most már egy 486DX-es deszkában, 8MB EDO rammal, egy PCI-os 64MB-os Nvidia NV17GL Quadro-n natívan fut a Windows 7. Nagy kár, hogy most nincs nálam egy IDE-s ODD, hogy még erre fel tudnám tolni a Kríziszt is. Dzsizisz.
-
banhammer
veterán
A végén a zenét elég amatőr módjára vágták el.
-
AssAssynn
addikt
Az a baj, hogy mostanában a játékok grafikájának szépsége már nem nő akkora mértékben, mint amekkora mértékben nő a rendszerigényük.
Más szóval. Nagy esélyt látok rá, hogy a pár évvel ezelőtti hardverekre is kitudnák adni a mostani játékokat, ugyanebben a pompájukban, csak hát... akkor ugye nem lenne akkora a profit... -
Pikari
addikt
Szerintem már eljutottunk arra a pontra, hogy a játékok grafikai részletességét a jelenleg létező technikák mellett tök fölödleges már növelni. Inkább csökkentenék a chipek fogyasztását, méretét, ne kelljen nekik egy fél csernobilnyi reaktorblokk, és csináljanak normális játékokat.
-
Muerte
addikt
válasz
Mr.Csizmás #35 üzenetére
Nekem "gamer" van.Akkor most nincs életem
Egyébként meg a muszáj nagy úr,kényszerűségből kellett ilyet vennem,nem azért mert nem vagyok tisztában az árakkal és a dolgokkal,de ez van. -
Sza_Sa
senior tag
Én már láttam a projektet, az X-Man-ek szupertitkos főhadiszállásán fejlesztik Batman és Peter Parker segítségével-
-
De még ez az ár??!!
Ezek teljesen meghibbantak. -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #30 üzenetére
de mivel pc-re már alig fejlesztenek és a jövőben meg még ennél is kevésbé várható a konzolhoz képest jelentősen elmaradó eladásokat látva... a konzol meg fix hardver, portolják, és köszönik szépen. pont jókor jön ez az apus integrálós platformozós mindentaprociba vonal, mert szép lassan nem érdemes gépet fejleszteni majd, csak ha kijön egy új generációs konzol, így a vga kártyák eladása is drasztikusan csökken majd/már...
kíváncsivá tettek nagyon ezzel a szupertitkos cuccal. várjunk? nemis.
-
davep
tag
válasz
Silentfrog #27 üzenetére
Már késő, így is túúúl sokat tudsz
-
Silentfrog
veterán
Még jo,hogy nem tudom mi ez a nagy titok,mert ha elárulnák akkor meg kell,hogy öljenek?
-
molnarpeter
nagyúr
Pókösztöneim GTX 585-öt jeleznek!
mp
-
gery dee
aktív tag
Hát a videó elég érdekes
olyan mintha futásközben is ugrana a figura
.
Remélem nem valami hardveres crysis 2 bug generátor lesz ez a szupertitkos projekt -
Sanya
nagyúr
kb fél év múlva meg viszi vissza gariba, mert eltörtek a forrasztások fáradásos törés miatt..
-
janos1988
addikt
"Meg kellene mar venni" ezt a krajzisz 2-ot. Biztos tud valami, ha minden szupertitkos projektet ezzel tesztelnek
Amugy csak en latom ugy, hogy mar home fronton csak a jatekok miatt jonnek a gyorsabb es ujabb vga-k es procik?
A video 2. harmada olyan mint ha valami tizeneves csinalta volna, kikockazott kep, Rammstein muzsika, felkialtojelek tomkelege...
-
total90
veterán
Vajon hányszor szerepel már a szupertitkos szó a kommentekben eddig?
-
h-yle
addikt
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Lószart. Generátor kell majd. Esetleg egy kis zsebplutónium.
-
Adnak mellé egy 37 kilós aksit is, hogy legalább fél órát játszhassak ha elmegy a villany?
Am miért tárogatja egyfolytában a karjait az ürge?
-
Kashim
őstag
A cikk bevezetőjéből hirtelen azt hittem megvalósul "mindenki" álma, és mobiltelefonon krájzisz kettőzhetünk hádéba.
-
AssAssynn
addikt
A nvidia azt hiszi, hogy az amd előtt jár a "szupertitkos" fejlesztésével, holott az amd-nek is van egy szupertitkos fejlesztése, de az már annyira szupertitkos, hogy még ki sem tudódott illetve a szupertitkosságát fokozandó az amd szupertitkos fejlesztése magában rejti az nvidia szupertitkos fejlesztését.
-
csongi
veterán
Hmmm... ez mögött valami szupertitkosat sejtek..
-
Breaker
tag
Ez a hir felveti nekem azt a kerdest, hogy vajon miert kesett a Crytek a DX 11el a Crysis 2-hoz?
Talan az Nvidia kerte meg hogy varjanak mert ok maguk kesnek az uj kartyaval? -
Móci
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
A szigszalag lesz a szupertitkos fejlesztés...
-
Hiftu
senior tag
Azért gondosan elkerültek mindenféle interakciót az ellenféllel, nehogy belassítsa a végrehajtást.
-
Mr.Csizmás
titán
tuti két összeszigszalagozott 480M csip lesz, nv-t ismerve.
-
Móci
addikt
Húha, ez most...
-
Én is szupertitkos hardveren dolgozok, de az sokkal szupertitkosabb, mint az NVIDIA-é, mert én semmit nem árulok el róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GT710 passzív videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest