Hirdetés

Kompakt ultravékony Hi-Fi-vel válthatja le a mikro tornyokat a Sony

Hirdetés

Bár első pillantásra úgy tűnik, mint egy újabb szimpla Apple dokkolós audioeszköz, de azért a hamarosan az üzletekbe kerülő CMT-V75BTiP ennél többet tud. Rendelkezik ugyanis egy rejtett, a frontfelület közepén elhelyezett CD lejátszóval, ami az írt, újraírt és az MP3 zeneszámokat tartalmazó korongokkal is elboldogul. Emellett került bele digitális, DAB/DAB+ tuner is, és az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközökön tárolt MP3-akkal is megbirkózik.

Sony CMT-V75BTiP
Sony CMT-V75BTiP

Azaz nagyjából ugyanazt tudja, mint egy "hagyományos" mikro torony, azzal kiegészítve, hogy támogatja a Bluetooth adatátviteli technológiát, így képes vezeték nélküli kapcsolat megteremtésére a kompatibilis eszközökkel, azaz azokról is fogadhat dalokat. A modellt a Sony saját fejlesztésű Magnetic Fluid hangsugárzóival szerelték fel, amivel kapcsolatban a vállalat tisztább megszólalást, kisebb torzítást és nagyobb hatékonyságot ígér.

Sony CMT-V75BTiP
Sony CMT-V75BTiP

Érdekesség, hogy megvásárolható lesz bordó kivitelben is, ami azért ebben a termékkategóriában nem túl gyakori. Mint ahogyan az sem, hogy a dokkoló alá szerelt saját fényforrásnak köszönhetően működés közben világít, saját fényshow-val dobva fel a zenebonát. Hát ez utóbbi nem hangzik túl jól, de biztos ki lehet majd kapcsolni. Bár a Sony hivatalos információval nem szolgált az árral kapcsolatban, az internetes pletykák szerint körülbelül 370 dollárt kell majd érte letenni az asztalra.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés