A mutáns hangrendszer, aminek meg sem kellett volna születnie

A dohányzóasztalként és hűtőként is funkcionáló Skyworth SDR-130BL katasztrofálisan szól.

A berlini IFA kiállításon a kínai Skyworth igen komoly standot épített fel, amelyet jól megszórt OLED és LED LCD tévékkel, amelyek mellett egy különleges terméknek is jutott hely. Az SDR-130BL egy nappaliba szánt asztalka, ami egyben hűtőszekrény, és hangrendszer is.

Skyworth SDR-130BL
Skyworth SDR-130BL [+]

A hűtő részről most nem értekeznénk, de tény, hogy hasznos lehet mondjuk meccsnézés közben, ha nem kell kibotorkálni italért a konyhába. Viszont ezt az audió dolgot kár volt erőltetni, hiszen a hátlapra épített hangszórók katasztrofálisan szólnak. Konkrétan zörög és csörög az egész masina, a hangzás gyakorlatilag élvezhetetlen. Ráadásul a hangok alulról jönnek, ami nem a ideális, és a sztereó hangteret is el lehet felejteni.

Skyworth SDR-130BL
Skyworth SDR-130BL [+]

A zeneszámok USB-n és 3,5 mm-es analóg csatlakozón keresztül juttathatóak el rá, pedig a Bluetooth adta volna magát. A vezérlés a csillogó üveglapba épített érintésérzékeny panel segítségével történik, ami elegáns megoldás, viszont a felületen az ujjlenyomatok nagyon csúnyán meglátszanak. Egyelőre még csak Ázsiában árulják, nagyjából 600 dolláros, azaz körülbelül 170 000 forintos áron, de a cégnek nyilván tervei vannak vele Európában is, ha már elvitték a terméket a legnagyobb régiós szakkiállításra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés