Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Ez, ha kulturáltan működik, ér is ennyit.
Nagy kár, hogy EU-plug nincs, de szerintem nem tartana sokba megcsinálni. Az USB töltő jellemzően 110-240 V között üzemel, a hálózati elosztón meg csak átfolyik az áram. A hűtő kompresszora a kérdés, de egy AC-AC konverterrel simán meg lehet csinálni.
-
moleculez
veterán
Amúgy nekem az elképzelés tetszik, bár ha ilyen jellegű igényeim lennének, inkább csináltatok egyet.
#18 az már igen, töltő, USB, még talán vezeték nélküli töltést is kaphatna. -
hardzsi2
aktív tag
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
zone-é az érdem (#18), aki megtalálta, hogy egy SOBRO-t akartak lemásolni.
Ha tényleg érdekel, ott találhatsz többféle design-t, tisztességes termékfotókat és leírást is (pl. a beépített hűtőről is), ráadásul ahogy látom 3 féle színben is kapható, tehát van esély a többi bútorodhoz illőt beszerezni. Persze meg is kérik az árát és úgy látom egyelőre nincs belőle EU-konform változat (csak 120V)...
-
Csabroncka
addikt
Ennél még a fatüzelésű zsebkályhának is nagyobb értelmét látom!
-
zone
őstag
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Tessék: [link]
Csak ez nem 600, hanem 1500 dollár. -
Clever0
senior tag
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Ha már álmodozunk, akkor vezeték nélküli töltő is lehetne az asztallapban.
-
haris
őstag
Hát srácok, nekem tetszik. Az ötlet! Ami nem tetszik, az az ára, meg a kivitelezés.
Ha ez működőképes lenne, és lenne benne BT is én simán bevállalnám.
Az árra azért nem írok semmit, mert attól füg mennyit ér, hogy hogyan szól, és hogy és mennyit hűt.De az ötlet nekem bizony bejön.
Menjenek szépen vissza, agyaljanak még rajta kicsit,, és lássuk jövőre a 2.0-t.
Vagy hátha egy másik cég inspirációt merít, és megcsinálja rendesen. Drukkolok.Az meg hogy áramot honnan vesz meg ilyen felesleges dolgok kit érdekelnek?
Ha kell az áram, ki kell építeni.
A falra függesztett TV-nek is kell delej, meg minden más kábel. Amikor kitalálom hol lesz, akkor beépítek mindent a falba. A dohányzó asztalka is a beszélgetős részén van a nappalinak. Parketta fel, be alá a "madzag"
Még úgy is el tudom képzelni, hogy egy szerelődoobz a padlóba, benne a konnektor, meg minden más ami kellhet egy ilyen kütyünek, arra a parkettából egy akkora darab, ami ha kihúzom a kütyüt és arrébb gurítom, pont befedi és nem látszik ott semmi. Nem olyan nagy truváj ez.Nekem kell egy működő!
-
macilaci78
nagyúr
Komolyan érdekel, hogy a cikk a hiányosságai ellenére hogy kerülhetett címlapra.
Ettől függetlenül a terméknek lenne létjogosultsága de sajnos a dizájn sok példa mellett itt is felülírt mindent. Nem tudni a hűtőről semmit sem: mekkora, milyen az elrendezése, hogy nyílik. A hangrendszerről is csak annyi jött le, hogy mono, gyűjti az ujjlenyomatokat a kezelőszerve, szar a hangja és AUX és USB bemenete van.
Lehetne benne BT is, mert miért ne? Ugyanígy NFC. Lehetnének a hangszórók az oldalán, kvázi két soundbar egymásnak háttal. Egy jó sztereó szett mellé jó center is lehetne belőle. Ha már külső tápellátást igényel, rejtett ajtó mögött elférne 1-2 hálózati aljzat laptopnak, ne adj Isten QC 3.0 USB töltőcsatlakozó, USB Type C.Ha már üveg az asztallap, diszkréten RGB élvilágítás a lapon és a korpusz alján, igényesen ledenként címezhető szalaggal, ami az input hanggal harmonikusan világít.
Igen, meg lehetett volna csinálni a terméket jóra is, de ehelyett kapunk egy kínai bóvlit, amit egyedül a dizájnnal lehet eladni, azt viszont arra szakosodott helyeken a kiírt ár többszöröséért.
-
törölt tag
Mi ez a feltuningolt szokol rádió gyerekek ? és még be is építették egy dohányzó asztalba
-
DonToni
aktív tag
Nem lehet, hogy a sör csörgött-zörgött benne....?!
-
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
A kérdés amúgy korrekt.
Egy 31 literes csendes kompresszoros 12/230V-os hajóra, kamionba stb árult hűtő kb. 100-120.000 Ft-tól kezdődik. Hogy mennyi értelme van a terméknek az kérdéses, de simán lehet hogy a CEO kitalálta hogy kéne neki egy új dizájn dohányzóasztal a nyaralójába, és jó lenne ha tudna pezsgőt hűteni és szólna halkan valami romantikus zene belőle míg a titkárnőt reszeli rajta. -
Agyam mindjárt eldobom...valaki ezért még pénzt is ad?
MD
L -
törölt tag
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
Bennem is ez merült fel, hogy még ha elvárhatóan is működne, a szoba közepén hova dugom be. Bár ázsiai piac, ott meg lehet egy ilyen asztal a fal mellett áll és a fél lakást elfoglalja.
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
Téged ez komolyan érdekel, hogy így érdeklődsz a paraméterei iránt?
Csak nem fontolgatod egynek a beszerzését?
Elvégre ennyiért a hülyének is megérné... -
forgonati
őstag
Végülis, az asztal funkciót legalább ellátja 😀
-
macilaci78
nagyúr
Láttam már drágábban is dohányzóasztalt hasonló küllemmel: fekete üveglap, magasfényű fehér 3D-s oldallap. Ez grátisz még hűt és szól is.
Azt nem részletezi a leírás, hogy áramot honnan kap? A hangszóró még csak elmegy akkuról valameddig, de a hűtő? Ez is csak olyan hűtő, amit a kocsiba lehet rakni szivargyújtóba dugva, vagy valami komolyabb?
Mennyire hangos a hűtő kompresszora, ventilátora? -
orbano
félisten
Ezek tuti szekéren hozták a cumót a kiállításra...
-
Csapoati
nagyúr
3 az 1-ben, ebből kettő működik. Nem is rossz arány!
-
Dilikutya
félisten
Betöltetlen piaci rést tömtek be vele, az bizonyos!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A dohányzóasztalként és hűtőként is funkcionáló Skyworth SDR-130BL katasztrofálisan szól.
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest