A Skyworth is Mini LED tévével rukkol elő

A kínai cég 4K felbontású, HDR támogatású, 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező televízióval lép színre.

A Skyworth egyike azon kínai tévégyártóknak, amelyek nagy figyelmet fordítanak az új technológiák fejlesztésére, és nem pusztán az olcsóbb kategóriákra fókuszálnak. A vállalat kínálatában már jó ideje jelen vannak az OLED televíziók, sőt, ha minden igaz akkor egy hajlítható készüléket is piacra dobnak idén. De ez még nem minden, a cég ugyanis arról számolt be, hogy hónapokon belül a boltokba küldenek egy Mini LED háttérvilágítású tévét is .

Ez az UD8500, amelyben elméletileg minden saját, a háttérvilágítási rendszer, a kvantumpontos QLED panel és a képfeldolgozó chip is. A fejlesztés 3840x2160 képpont megjelenítését szavatolja, azaz 4K-s, emellett boldogul a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadásával is. Az alkalmazott Mini LED háttérvilágításnak köszönhetően a fényerő és a kontraszt elméletileg magasabb a megszokottnál, a háttérfény vezérlése pedig pontosabb. A televízió maximális képfrissítési rátája 120 Hz, és támogatja a variálható frissítési ráta (VRR) használatát.

A Skyworth UD8500 Google TV smart rendszerre épül, amely ezernél is több applikáció letöltését és telepítését teszi lehetővé, ezek között megtalálhatóak a manapság népszerűnek számító tartalomszolgáltató programok is. A modell 65 és 75 hüvelykes változatban érhető majd el, azonban az árazás egyelőre nem ismert.

A Skyworth Európában Metz és Blue Metz néven forgalmazza termékeit, ezért jó eséllyel ilyen márkaként érkezik a mi régiónkba ez a termék is.

Előzmények

Hirdetés