2017. december 15., péntek

S​zp​on​zor​u​nk

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

A kis méretű STX platformhoz készült a SilverStone Vital VT02 háza

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Nem ez az első alkotása a gyártónak ebben a kategóriában.

H​irdet​é​s​

A SilverStone piacra dobta a korábban már megszellőztetett VT02 jelzéssel ellátott házat, ami a Mini-STX alaplapokat fogadó kategóriában versenyez a VT01 mellett. A kompakt méretű, acélból készített, műanyag előlapos ház mindössze 165 x 73 x 156,5 milliméteres méretekkel bír, és külseje meglehetősen konszolidált, ami a fekete színnek is köszönhető, de bekapcsolva nem marad teljesen rejtve, köszönhetően az előlapi világító csíknak. Ugyanide került még egy-egy A és C típusú USB 3.0 port, valamint 3,5 milliméteres jack be- és kimenetek.


[+]

A 1,88 literes térfogatú belső térben van elég hely a gyári Intel hűtő felszereléséhez is, de természetesen nincs akadálya annak sem, hogy más gyártóktól származó alacsony (maximum 46 milliméter magas) processzorhűtők kerüljenek a házba, aminek jobb szellőzése érdekében az oldallapokat alaposan kilyuggatták.


[+]

Belsejébe összesen két darab 2,5 hüvelykes adattároló helyezhető el, méghozzá az alaplap alá. Apropó elhelyezés, a VT02 rendelkezik VESA MIS-D, 75 rögzítési pontokkal, így az ezzel kompatibilis eszközökre (például megjelenítők hátuljára) is felszerelhető.


[+]

A SilverStone Vital VT02 (avagy SST-VT02B) ára 28,90 euró.

H​ir​det​é​s

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​etés​

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.