Nyakhallgatóval támad a JVC

Az SP-A7WT egy hangszórókkal rendelkező nyakpánt, ami a fedetlen fülek irányába sugározza a hangokat.

A JVC bejelentette, hogy szokatlan audió eszközt dob piacra november végén: az SP-A7WT egy nyakpánt, amelybe gondosan pozicionált hangszórókat építettek, ezek pedig pontosan a fülek irányába sugározzák a hangokat, egyfajta "hangbuborékot" hozva létre a fej körül.

JVC SP-A7WT
JVC SP-A7WT [+]

A gyártó állítása szerint az összhatás olyan, mintha egy hagyományos fejhallgató lenne rajtunk, azzal az aprócska különbséggel, hogy a füleket itt nem fedi semmi. A termékre a hangok Bluetooth vezeték nélküli technológia révén juttathatóak el. A gyártó elsősorban telefonok, illetve televíziókészülékek mellé ajánlja.

A készülék dobozában található egy leginkább pendrive-ra hasonlító BT transmitter, amelyet a televíziók hátuljába kell dugni, így olyan eszközökkel együtt is használható, amelyek alapból nem támogatják eme eljárás használatát. A készülék rendelkezik beépített mikrofonnal, így headsetként is bevethető, akkumulátora 15 órányi működésre elegendő energia eltárolását szavatolja, a töltés pedig 3 órát vesz igénybe. A 83 gramm súyú JVC SP-A7WT ára 14 000 jen, azaz olyan 38 000 forint körül alakul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Előzmények

Hirdetés